שמחתי לראות שיש פורום שעוסק ביעוץ

yully2

New member
שמחתי לראות שיש פורום שעוסק ביעוץ

זוגי ויש לי שאלה למנהלת הפורום ולמשתתפים. אני בת 42 ונשואה 10 שנים בזוגיות שאני קוראת לה "נוחה" יש לנו 3 ילדים מקסימים שמאד ממלאים את עולמי, עבודה טובה ופרנסה גם. עם בן הזוג שלי במשך השנים העניינים כבר לא ממש בוערים, אנחנו כמו חברים, סקס יש מעט וגם לא משהו ורומנטיקה גם לא ממש. הבילויים שלנו תמיד עם הילדים . אני לא רוצה להתלוננן אבל בכל זאת מרגישה לפעמים קצת עצב בלב על זה שאין ממש רגשות של אהבה ומוטיבציה לשנות את המצב. יש לי חברה שאומרת שאני צריכה להיות בשקט ולהיות מרוצה ממה שיש אבל אני לא.. אני לא ממש שואלת, אני רוצה לקבל חוות דעת שלכם בעניין . תודה!

נראה שאת נמצאת קצת המקום של עשיית

"חשבון נפש" וחושבת על השגייך ורגשותייך כלפי החיים שלך. אם אינך שבעת רצון אני חושבת שנכון יהיה לעשות צעדים לשינוי המצב. בלי קשר לשמחה שלך עם הילדים ובתחומי הפרנסה, הזוגיות צריכה גם כן להיות טובה ומספקת. תחשבי קודם עם עצמך מה היית רוצה ואחר כך תשתפי את בעלך. אני מזמינה אותך לא לוותר על אופצייה של זוגיות טובה. את מוזמנת לחזור אלי עם שאלות לגבי ההמשך.

yully2

New member
תודה על התשובה הכנה. אני אולי באמת

צריכה לא לוותר כי כמו שאמרת זה כן מפריע ומשפיע עלי גם ולמרות שטוב לי בתחומים אחרים. מה את מציעה לי לעשות? משהו כמו טיפול וזוגות? פסיכולוג? למה את מתכוונת בקשר לבעלי, כמובן אם נלך לטיפול זוגי אני אשתף אותו אבל כרגע הזוגיות שלנו לא ממש מדוברת והכל כאילו זורם ובסדר. אז להגיד לו שאני רוצה פה שינוי? זה קצת מטריד אותי, תגידי לי מה את חושבת צריך להיות הצעד הראשון.

בבקשה. היה כדאי שהצעד הראשון יהיה

לשתף את בעלך. הוא זה שאת רוצה לשפר את הזוגיות איתו, לא? זאת לא צריכה להיות שיחה דרמתית בסגנון "יחסנו לאן" אלא שיחה שיכולה להתקיים בבית בסוף יום ללא הילדים ותשתפי אותו בהרגשה שלך. תתחילי מזה שאת אוהבת אותו ואתם משפחה מאד מוצלחת וכמה טוב לכם לבלות כולם ביחד ותוסיפי שהייתי רוצה מאד שתבלו לבד, שתצאו לסוף שבוע פעם בלי הילדים ושחסר לך המפגש האינטימי איתו כפי שהיה בעבר, תצייני גם איפה ומתי היה לך נורא כייף איתו כאשר הייתם לבד. תשמעי מה הוא אומר ומזה תני לשיחה להתגלגל. אני מניחה שכמו שאת מרגישה התרחקות פחות רומנטיקה ופחות יחסי מין, אז גם הוא. בקשר לטיפול, יתכן שגם זו אפשרות טובה לאחר שתדברו בינכם על הקושי ועל רצונכם לשפר את הרומנטיקה שלכם. זה לא קל לשים את הקלפים על השולחן אבל זה צעד אמיץ שבעלך יעריך אותו ויתכן שאף הוא מרגיש זמן רב בדומה רק לא מסוגל לשתף אותך. בהצלחה לך ואת מוזמנת לשתף בהמשך.

למעלה