שמח שהפורום חידש את פעילותו
קודם כל תודה ליענקלה ששלח מייל והודיע על פתיחתו של הפורום בחזרה ושמח לראות שישנם עדיין כמה מהחברים.
אצל אמנון המצב השתנה כמו אצל כולם , קרוב לשנתיים שאינו מתהלך כבר ויושב בכסא גלגלים , לאחרונה החל לרזות מאוד ו"הבחור" כבר בן 82 .
לעומת זאת אצל אורית כנראה שדמנציה ווסקולארית עומדת "להגיע" , שילוב של ארוע מוחי וסכרת ובטח של אלצהיימר במשפחה יביא את אורית למצב הזה.
אנחנו במעקב אצל פסיכוגריאטר בירושלים , בתחילה ביקש לדעת את תרופות שאורית נוטלת , משום שהיו תרופות שעלולות לפגוע בזכרון ובריכוז , חלקן הופסקו וחלקן הורד המינון.
היום אורית מקבלת אקסלון במינון של 6 מ"ג פעמיים ביום , למרות שלא מאובחנת כדמנטית , במינימנטל היה לה 23 .יחד עם זאת אני כבר מוכן לבאות מתוך תקווה שהמצב אולי לא ימהר להגיע.
אורית גם היום כבר בכסא גלגלים , לפני שנתיים נפלה והרגל הבריאה נשברה ב 3 מקומות , 2 שברים בקרסול ואחד בשוק , היתה בשיקום 4 חודשים ברעות ביד אליהו.
זהו המצב חבר'ה יקרים.
אני ממשיך בטיולים לחו"ל , באחד הטיולים לפני עליה למטוס בארץ פגשתי את טובה בדיוטיפרי ודיברתי בטלפון פעם אחת עם אריאלה.
למנהל הפורום: הייתי מנהל הפורום אם אני לא טועה כ 5 שנים והפורום היה תוסס ,ערכנו מפגשים ומידי פעם שילבנו אורח מקצועי בפורום שענה לשאלות חברי הפורום , חשוב ליידע את עמדא על חידוש הפעילות של הפורום והם יםיצו את זה בקרב קבוצות התמיכה.
מאחל לך הצלחה ושמח שסוף סוף מישהוא הרים את הכפפה מחדש.
בשורות טובות לכולם
גרשון