שמיכה לתינוק
ש שולי הסרגנית New member 17/6/06 #6 טוב אז אני מהמנחשות הראשונות רצית לסרוג סוודר וחיברת בטעות גם למטה. אבל זה יכול להיות שק שינה לתינוק.
טוב אז אני מהמנחשות הראשונות רצית לסרוג סוודר וחיברת בטעות גם למטה. אבל זה יכול להיות שק שינה לתינוק.
ש שולי הסרגנית New member 17/6/06 #7 זה לא יכול להיות שק שינה איך יכניסו את התינוק . יש לי הרגשה שעשית כאן טעות ואת צוחקת על עצמך עכשיו וזה החיבור וזה סוודר אני טועה.
זה לא יכול להיות שק שינה איך יכניסו את התינוק . יש לי הרגשה שעשית כאן טעות ואת צוחקת על עצמך עכשיו וזה החיבור וזה סוודר אני טועה.
ש שולי הסרגנית New member 17/6/06 #21 ז נחשתי חלקית רצית סוודר עכשיו תשאלי את דני עם ילך עם זה . טוב בארון לכל הגרביים נהדר לכל התחתונים מה עוד. שק ההפתעות.
ז נחשתי חלקית רצית סוודר עכשיו תשאלי את דני עם ילך עם זה . טוב בארון לכל הגרביים נהדר לכל התחתונים מה עוד. שק ההפתעות.
ס ספי והמסרגות New member 17/6/06 #13 זה התחיל בתור סוודר לתינוק......... מהר מאוד הבנתי שזה איום ונורא............אז שאלתי את דני אם זה יפה...........ודני שאל אותי אם זה פאוץ? ))))))))))) גמר עלי.............אז עכשיו זה פאוץ........... מכניסים חגורה בשרוולים וזה פשוט מדהים..........
זה התחיל בתור סוודר לתינוק......... מהר מאוד הבנתי שזה איום ונורא............אז שאלתי את דני אם זה יפה...........ודני שאל אותי אם זה פאוץ? ))))))))))) גמר עלי.............אז עכשיו זה פאוץ........... מכניסים חגורה בשרוולים וזה פשוט מדהים..........
ס ספי והמסרגות New member 17/6/06 #15 זה יושב על המותן ממש יפה......... ולפי החגורה זה מתאים לכל אחד............
ס ספי והמסרגות New member 17/6/06 #19 לפחות אף תינוק לא יצטרך ללבוש את זה............זה יצא סטיףףףףףףףףףףף.............
T tatia New member 17/6/06 #17 רעיון מצויין!)) יש לי גם תוספת את יכולה להכניס לתוך הפתח של צוורון קולב ואז אפשר לתלות את זה בארון ולשמור שם דברים קטנים. או אפשר לתפור או לקשור פטנטים שבסוף השרוולים ויצא תיק ))
רעיון מצויין!)) יש לי גם תוספת את יכולה להכניס לתוך הפתח של צוורון קולב ואז אפשר לתלות את זה בארון ולשמור שם דברים קטנים. או אפשר לתפור או לקשור פטנטים שבסוף השרוולים ויצא תיק ))
ס ספי והמסרגות New member 17/6/06 #18 אוי נכון ............./images/Emo13.gif הלבן מסביב הורג את כל הסריג..............אבל לומדים
א אורלי252 New member 17/6/06 #26 ../images/Emo140.gifשבת שלום ספי מה שלומך????? לי נראה ..נרטיק למסרגות וגם למסרגות קרושה וכל מה שניתן לכלי סריגה . האם זה נכון? מחייכת
../images/Emo140.gifשבת שלום ספי מה שלומך????? לי נראה ..נרטיק למסרגות וגם למסרגות קרושה וכל מה שניתן לכלי סריגה . האם זה נכון? מחייכת