שמיכות, מיטות ומה שבינהן......

shelycat

New member
שמיכות, מיטות ומה שבינהן......

אפרופו שמיכות וכלי מיטה........ מה ההעדפה האישית שלכם לגבי שמיכות חורף/קיץ/מעבר: פוך סינטטי או פוך טיבעי מנוצות אווז? שמיכת פיקה או שמיכת כותנה דקה או רק סדין? שמיכת פליז או שזה טוב רק כקירבולית? פוך או שמיכות צמר? כרית רגילה או מנוצות או שמא אורטופדית או כרית כוסמת? מצעי כותנה מלאה(100%)? סינטטים (50%-50% ושאר שילובים)? מצעי פלנל רכים ונעימים לימי חורף קרים? מה העדפות שלכם?

אביבית1

New member
אצלנו זה הולך ככה

אביחי כרית נוצות ואני כרית מילוי סינטטי (לא יכולה לסבול נוצות) אביחי מעדיף שכל אחד ושמיכתו ואני מעדיפה ההפך. אבל בקיץ אני עם שמיכת כותנה דקה בכאילו (מי מתכסה כשחם בטירוף?), ואביחי עם פוך שהוא שם בין הרגליים וכמובן שהוא לא מתכסה. בחורף שנינו יחד מתחת לפוך הזוגי + שמיכת צמר. סדין חשמלי אני לא אכניס אף פעם לבית. מבחינת סדינים יש לנו כותנה, וגם מעורבים 50-50 (הנדוניה שהבאתי).

ניקול3

New member
אנחנו עם פוך טבעי (ומזגן) כל השנה!

אוהבים מאוד את מצעי הפלנל בחורף, ואת הקירבולית אנחנו שומרים בתור שמיכת-הסלון, להתקרבלות על הספה מול הטלביזיה... ושתי שמיכות במקום אחת גדולה??? מה פתאום. כל הכיף זה לישון ביחד תחת אותה שמיכה, לא

שאלה טובה ללילה....

בקיץ אנחנו עם שמיכת מעבר כזו- משהו דק אבל עם טיפה נפח. בדרך כלל זה נגמר בזה שעמית מתכרבל איתה, ואני ישנה בלי כלום... בחורף פוך סינטטי (אני שונאת נוצות) ורצוי מצעי פלנל מלטפים- זה הכי כיף! אני ישנה עם כרית רגילה ושטוחה, ועמית עכשיו יישן בלי כרית בכלל- כי היו לו כאבי גב. בהריון הייתי ישנה מוקפת כריות (בין הרגליים, משני צידי הבטן וכו´) כי אחרת לא היה לי נוח... אבל עכשיו אופק ישנה באמצע- אז אין כל כך מקום במיטה... על הספה בחורף תמיד יש שמיכת פליז נעימה- ובכלל מתכרבלים איפה שרק אפשר...

תוכי

New member
טוב

עכשיו אנחנו ישנים עכשיו עם שמיכת פוך נוצות של פריד זוגית אבל, כשיותר קר וגשום אנחנו עם 2 שמיכות פוך יחידות בקיץ אנחנו עם שמיכות קלות

ayush

New member
אצלנו פוך ומזגן כל הקיץ !

לי יש כרית נוצות, תומר לא סובל וישן עם כרית סיננטית.

Ronnie*

New member
גם אצלנו פוך ומזגן... ../images/Emo113.gif

אני ישנה עם כרית (מה שיש, אני לא בררנית) ואורי בלי.

dorlim

New member
....

בחורף - פוך זוגי אמיתי בעונות מעבר - שמיכת קיץ בקיץ סדין או ציפה בלי כלום וכמובן - הכל זוגי

נופר30

New member
אז ככה

חורף - שמיכת פוף אמיתית זוגית עם מצעים רגילים חורף חורף - שמיכת פוך טבעית עם מצעי פלנל עונת מעבר - שמיכת קיץ עם ציפה זוגית קיץ - ציפה זוגית מצעים - כל המצעים שלנו 100 אחוז כותנה / סטאן ( לא המבריקים המגעילים ) חורף מצעי פלנל

Hadar p

New member
לנו יש פוך טבעי אבל! בחורף תמיד חם

לרוברט אז לי יש פוך טיבעי + צמר ולרוברט יש פוך סינטטי שהוא מאד אוהב.... ואני אפילו בחורף האחרון ישנתי בנוסף לפוך ולצמר עם סדין חשמלי!ורק את האף שלי רואים מציץ.... אגב בקיץ זה בדיוק הפוך לי חם ואני רוצה מזגן או מאוורר ורוברט לא!

גלי ב

New member
ולכל אחד מאיתנו יש פוך זוגי ../images/Emo13.gif

שנינו ידועים כמתכרבלים סדרתיים - אז כל אחד גונב לשני את הפוך הגדול. חשבנו חשבנו...ונפלה החלטה - לכל אחד יהיה פוך גדול משל עצמו - וככה לא ניגנוב אחד לשני. ובחורף כשקר
אנחנו מתכרבלים בשתי השמיכות ביחד..

בחורף ../images/Emo186.gif פוך טבעי זוגי.... בקיץ

לכל אחד יש את השמכה שלו...... ואני סובלת נורא בחורף...... (שונאת את החורף) אז אני נדבקת לבעלול ומתחחמת שם עוד יותר

danonit

New member
אצלנו....

שתי שמיכות נפרדות - אני עם פוך כל השנה חוץ מכשממש ממש חם ועדי עם שמיכת פיקה בחצי החם של השנה ושמיכת מעבר בחצי הקר. מצעים - רק 100% כותנה אבל לא סאטן כל השנה. כריות - אני כרית נוצות אווז ועדי סובאקאואה (כרית כוסמת יפנית) ....

rinutza

New member
טוב, אז בקיץ, ואפילו עד היום, אנחנו

עם שמיכות פיקה. אח"כ עוברים לשמיכות מעבר ורק כשכבר חורף לפוך - פוך אמיתי וענק שאילן הביא מאנגליה - מחמם בטירוף וממש כייפי ורך. לגבי כריות, כבר חודשיים בערך אנחנו עם כרית אורטופדית שממש עוזרת (רוב הזמן). לגבי מצעים, זו ממש חולשה שלי: בקיץ כותנה מלאה ובחורף, לפעמים סאטן ולפעמים פלנל. 50% - 50% אני ממש לא סובלת. מעדיפה לקנות פחות אבל שיהיה כייפי ונעים.

אנחנו הזו ג הכי "קיצוני" שאני מכירה

לבעלולי תמיד תמיד תמיד חם יותר מכל מי שבסביבה... לי (כמעט) תמיד יותר קר... מה עושים? אני פוך... הוא מאוורר (היה שם מזגן אם הייתי מסכימה)... אגב מזגנים - מי שרוצה מזגן בבית - עכשיו זמן נהדר לדעתי - המחירים ירדו אחרי הקיץ...

למעלה