שמים חומים\\ חדש פה

MATAN1323

New member
שמים חומים\\ חדש פה

היי לכולם אני חדש פה בפורום. מקווה להשאר עוד הרבה זמן [= אמ אם אפשר תגובות בונות, אל תוותרו בגלל שאני חדש [= שמים חומים אני בקצה המסדרון, אך הוא עדיין מקיף אותי, אני עומד אך אני מסוגל לחוש את ברכי נוגעות באדמה אני מסתובב אך אני לא מרגיש תנוע, אני נושם ומרגיש חנק, אני מסתכל עליך אך עיניי מסוורות מחיוכך אני מרים את מבטי לשמים, אך השמים חומים האדמה כחולה ,הכול מהופך,הכול משונה. אני מביט אל תוך נשמתי ריקה מחיים, אך לפתע לפתע ליבי החל לפעום, הדם שהעביר בי תחושת חמימות נשמתי שהסתדרה, המסדרון שנשלם, חזרתי לעצמי,אך עדיין ההרגשה שונה, מחשבות רצות במוחי,ואני לא דורש שקט. חיי ונעצרו אבל גופי ממשיך להתפורר. עייני לא מוותרות על מבטך, על חיוכך,עליך אך את עדיין ממשיכה ללכת, את בשלך, ואני ואיתך. אני לא מסוגל לעוד יום שלא נשלם, לעוד יום של שקט, אך עדיין אין שלווה. עוד יום שליבי רוצה לדבר, אך שפתי שותקות. ליבי בוכה ועייני יבשות. אני רק רוצה לספר לך על מה אני מרגיש כלפיך אך גופי נשאר במקום, ראשי מורכן, כנירא שזה עוד יום, יום לא מושלם.

MATAN1323

New member
אתם אומרים

שאני יכול לעשות ממה שכתבתי שיר..? להפוך את זה למשהו קרוב יותר לשיר.. כיי זה משהו מאוד חשוב לי, זה על מישהי שאני מכיר עליה כתבתי,אני רוצה שהיא תאהב את זה עד הסוף.. אזזז להשאיר אתזה ככה.. אוו לנסות להפוך מזה לשיר או משהו דומה..? \= *_* [=

MATAN1323

New member
הו, תודה רבה עופר [= רקש..

כמה זמן אחרי שאני כתבתי את ההודעה פה.. אזזז חזרתי לוורד וניסיתי לשפר פה ושם ויצא לי משהו, אני מקווה שתאהב גם אותו. שמים חומים אני בקצה המסדרון, אך הוא עדיין מקיף אותי אני עומד על שברון, אלה החיים שלי. אני מסתובב אך אני לא מרגיש תנועה, אני נושם ורצה בראשי רק התמונה אני מסתכל עליך אך עיניי מסוורות מחיוכך אני מרים את מבטי לשמים, השמים חומים האדמה כחולה ,הכול מהופך,הכול משונה. אני מביט אל תוך נשמתי ריקה מחיים אני עומד ובפי אין מילים. נשמתי שהסתדרה, המסדרון שהתיישר, חזרתי לעצמי,אך עדיין מרגיש אחר. מחשבות רצות במוחי,ואני לא דורש שקט. חיי ונעצרו אבל רגליי ממשיכות ללכת. אני מסתכל עליך אך עיניי מסוורות מחיוכך אני מרים את מבטי לשמים, השמים חומים האדמה כחולה ,הכול מהופך,הכול משונה. עייני לא מוותרות על מבטך,על חיוכך, את עדיין ממשיכה ללכת אך אני לעולם לא אעזבך. אני לא מוכן לעוד יום שלא נשלם, לעוד ים של שתיקה תמימה כשבפנים כל הרגש קיים עוד יום שליבי רוצה לדבר אך שפתיי לא מוציאות מילה, עוד יום שליבי בוכה מבפנים אך מעייניי לא יוצאת אף דמעה אני רק רוצה לספר לך על מה אני מרגיש כלפיך אך גופי נשאר במקום,אני פשוט מפסיק לרחף מעליך. ראשי מורכן אז כנירא שזה עוד יום, יום לא מושלם.

ellamagic

New member
השיר מקסים

אבל לפי דעתי הוא יכללהיות הכי יפה, משכנע ומרגש כך: נמצא בקצה המסדרון, אך הוא עדיין מקיף אותי עומד על שברון, אלה החיים שלי. מסתובב אך אני לא מרגיש תנועה, נושם ורצה בראשי רק התמונה מסתכל עליך אך עיניי מסונוורות מחיוכך מרים את מבטי אל השמים, השמים חומים האדמה כחולה ,הכול מהופך,המציאות משונה. מתבונן אל תוך נשמתי הריקה מחיים עומד ובפי אין מילים. ובן רגע נשמתי הסתדרה, המסדרון התיישר, חזרתי לעצמי,אך עדיין מרגיש אחר. מחשבות רצות במוחי,ואני לא דורש שקט. חיי נעצרו אבל רגליי ממשיכות ללכת. מסתכל עליך אך עיניי מסוורות מחיוכך מרים את מבטי לשמים, השמים חומים האדמה כחולה ,הכול מהופך,המציאות משונה. עייני לא מוותרות על מבטך, על חיוכך,עליך אך את עדיין ממשיכה ללכת, את בשלך. אני לא מסוגל לעוד יום שלא נשלם, לעוד יום של שקט, אך נטול שלווה. עוד יום שליבי רוצה לדבר, אך שפתי שותקות. ליבי בוכה ועייני יבשות. אני רק רוצה לספר לך על מה אני מרגיש כלפיך אך גופי נשאר במקום, ראשי מורכן, כנירא שזה עוד יום, יום לא מושלם.

למעלה