שמים פס על הנכים

amitk80

New member
שמים פס על הנכים

שלום, בתור סטודנט נכה אני מזדהה עם הכתבה שבה פוגעים ומשפילים את ציבור הנכים במדינה. לצערי גם לאוניברסיטת חיפה ולרקטום הנחמד שלנו יש עוד הרבה מה לשפר.

IdanXP

New member
אני אישית מעדיף את המילה בהודעה המקורית ../images/Emo13.gif

stkachov

New member
עמית

יכול להיות שאתה צודק, אבל לכנות את הרקטור בשמות גנאי לא בדיוק מקדם את המטרה שאתה רוצה לקדם. אני מאוד מקווה שסתם טעית בסיומת של המילה. דווקא באוניברסיטת חיפה ממה ששמתי לב משתדלים לבוא לקראת הנכים. למשל בכל הקשור במעונות שיש תשתית וגישה מאוד נוחה לנכים, מעליות בכל הבניינים וכדומה. מה בדיוק דרוש שיפור? למי ניסית לפנות? נדמה לי שיש באוניברסיטה אדם שכל תפקידו זה טיפול בכל הנושאים שקשורים לסטודנטים בעלי נכות כלשהי. ניסית לדבר איתו?

amitk80

New member
אהלן stkachov

אדע להבא לא להשתמש בכינוי הזה פה. מי בדיוק הבן אדם שמתעסק בזה? מה יש לשפר? בוא נעשה קצת סדר לאלו שלא יודעים 1. להוריד את הבטונות כאשר עולים על הגשר מקפה דשא כי כסאות גלגלים לא יכולים לעבור שם בצורה נורמלית. להחליף גם את הריצוף של הגשר כי זה לא נעים למי שעל כסא גלגלים כל הזמן לסוע על במפות. 2. השילוט בתוך האוניברסיטה לא נוח להתמצא בו 3. המספרים של הכיתות לא ניתן לממש אותם (מאד עוזר לעיוורים).

Lunar4D

New member
מדובר על מכת מדינה...

הלוואי וזה היה רק באונ'.. איכשהו יצרנו לעצמנו מדינה שלא שמה על אוכלוסיות חלשות. ואהבתי את הכינוי שנתת למר בחור.

amitk80

New member
לכן אני קורא לכם

שביחד נתחיל לשנות את מכת המדינה הזאת. הלחץ צריך להגיע מהחבר'ה הצעירים שאכפת להם ואני בטוח שיש פה הרבה חבר'ה שאכפת להם. ואגב ידידי היקר ויטלי, אולי לא הייתי צריך להשתמש פה בשם בפורום אבל אני עומד מאחורי השם הזה, כי ההנהלה הזאת של האוניברסיטה לא אכפת לה מהנושא. אפשר לעשות הרבה דברים עם קצת רצון טוב.

אליהו ד

New member
יאללה כל החבר'ה הצעירים בואו נעשה מהפיכה

הגיע הזמן לשינוי באוניברסיטה הזו כמה אפשר לסבול את העניין הזה שבאוניברסיטה אשכרה באים כדי ללמוד ולהשכיל ולא לשגע את השכל עם עלק מהפיכות פרי מוחם של צעירים עם חלב על השפתיים ?

אליהו ד

New member
אגב יהיו כאלו שיגידו שבעצם קבלת כמה סטודנטים

יש מן ההוכחה שבאוניברסיטה שלנו הולכים מרחק גדול למען ציבור הנכים

amitk80

New member
הנה הלינק

משום מה לא נשתל בהודעה הקודמת http://news.walla.co.il/?w=/3850/1181279 עמית

אליהו ד

New member
רקטום?? איך אתה לא מתבייש תגיד לי איך

דם אחיך זועק אליך מהאדמה בושה חשבתי שאתה כמו עמיר פרץ מנהיג אותנטי אמיתי שכל מה שיש לו בראש זה לעשות למען האזרח הפשוט מתוך השקפה חברתית מסתבר שאתה כמו כולם פייר אני מאוכזב

למעלה