שמיעה באוזניות

tigerleopard333

New member
שמיעה באוזניות

שלום בזמן האחרון יצא לראות לא מעט בתקשורת על כך ששמיעה באוזניות בווליום גבוהה לא מומלצת ועל כך ששמיעה באוזיות בכלל לא כל כך בריאה לאוזן ואנשים ששומעים מעל לשעה וחצי ביום באוזיות על 80%מהווליום אט אט יהפכו חרשים יצא פעמים רבות להאמין וללכת שולל לדברים שנאמרו בתקשורת ועכשיו אני יותר ספקן בייחוד למה שקשור לבריאות אני אוהב נורא מוזיקה אוהב נורא לשמוע מוזיקה (אני שומע מוזירה לפחות שעה וחצי שעתיים ביום) איך אני יכול לדעת האם אני שומע בווליום חזק מידי או לא (יש אוזניות שמשמיעות חזק יותר וחזק פחות וצג הווליום על הmp3 מראה שהווליום הוא אותו הדבר אך הוא לא) אשמח אם תעזרו לי תודה מראש

המרחפת

New member
השאלה עצמה

השאלה שאתה מציג היא שאלה טכנית יותר, לפורום שעוסק במכשיר שלו אתה מאזין (MP3 וכו) לי אישית קשה להגיד לך מתי מוזיקה היא חזקה מדי, אולי קלינאית תקשורת תדע לתת סימנים שלא תלויים בווליום שמציג המכשיר (לדוגמה, כאשר חשים כאב ראש אחרי האזנה ממושכת).

M r s S m i t h

New member
היי לך

רציתי להבין ליתר ביטחון, אתה כבד שמיעה או שלא? ושמיעה בווליום גבוה אכן פוגעת בשמיעה כפי שנטען במקומות רבים ואינספור פעמים. לדעתי, זו בעיה טכנית כפי שהמרחפת אמרה, זו בעיה שקשורה לMP3. אולי תברר בפורום של MP3 או של סאונד, ותברר שם האם האוזניות ומכשיר MP3 לא מסונכרנות היטב...

כל דבר

שתשמע בווליום גבוה יפגום לך בשמיעה ובטח שלמשך שעות ארוכות... מוזיקה במועדונים, רעשים של מכונות כבדות וטרקטורים, פיצוצים וכולי וכולי השמיעה בMP3 אכן עלולה לפגום בשמיעה, ולכן הגבילו את הווליום המקסימלי בMP3 אני לא יודעת עד כמה הגבילו, אבל יש הגבלה ולכן לא חושבת שיש מה לדאוג מזה כל כך, ובנוסף, בגלל שאתה שומע טוב, אתה לא חייב להגביר עד הסוף כדי להינות ממוזיקה... תחשוב על זה..

למעלה