שמיעה של פגישהה בזום בעזרת אוזניות בלוטוס

שמיעה של פגישהה בזום בעזרת אוזניות בלוטוס

לא הצלחתי לשמוע את המשתתפים בשיחת זום באמצעות אוניות המחוברות למחשב בבלוטוס.
האם יש בכלל אפשרות כזו ואם כן כיצד?

blzvi

Active member
האם אוזניות BT מוגדרות כהתקן שמיעה עיקרי?

או שמא אתה שומע דקך רמקולים חיצוניים.
גש לאייקון השמע ליד השעון בתפריט שיפתח בחר הגדרות שמע >התקן שמע סמן את אוזניות ה BT

אוניות ה BT אינן פועלות ב ZOOM

אוניות הBT אינן מוגדרות כהתקן שמיעה. כברירת מחדל הרמקולים שאני משתמש הם הרמקולים המחוברים ישירות למחשב.
אוזניות ה BT שלי משויכים למערכת ה BT של המחשב ומתחברים אוטומטית למחשב ודרכם אני שומע כל דבר שיש לו שמע במחשב ללא שום בעיה חוץ מהשימוש בזום למרות שאני רואה במחשב שאוזניות ה BT מחוברות למחשב.

blzvi

Active member
אולי ZOOM זה אפליקציה של הטלפון

והאזניות צריכות להיות מחוברות ל BT של הטלפון

ה zoom מותקן אצלי במחשב ואיתו אני עובד כמו כל אפליקציה אחרת

מעולם לא שמעתי ש zoom הינה אפליקציה לטלפון בלבד. אני הורדתי למחשב את ה zoom עבור המחשב

ZOOM

כשאני עובד ב ZOOM דרך המחשב האוזניות BT מחוברות ל BT של המחשב הם אינם יכולות להיות מחוברים באותו הזמן גם לטלפון

frankthe

New member
בתוכנת zoom במחשב

יש בצד ימין למעלה הגדרות. כנס לשם ובחר audio.
האם אתה יכול לבחור שם מערכת שונה ממה שמוגדר? שחק קצת עם ההגדרות.
אם לא - בדוק בהגדרות כרטיס הקול של המחשב האם ועציד אוזניות ה BT מוגדרות כדי שההגדרה תופיעע לך בתוכנת zoom עצמה

ZOOM

פעלתי לפי ההסבר ולא מצאתי שום אפשרות לחיבור אוזניות ה BT למערכת ה ZOOM (ראה תמונה מצורפת)
מצד שני במחשב מוגדרות אוזניות BT (ראה תמונה מצורפת) מתוך התמונה ניתן לראות שהאוזניות (ConnectClip) אכן מחוברות. האוזניות הנ"ל הן אוזניות שמיעה שניתן לחבר אותם לכל התקן BT ואיתם אני שומע ללא בעיות מכל התקן שמע כולל במחשב, ורק לא בהפעלת ה ZOOM במחשב

למעלה