שבוע הבא הסינגל "נס" משתחרר..
ר רעות שטיינברג New member 1/3/07 #8 וואי איזה יופי../images/Emo99.gif העטיפה של הסינגל מדהימה פשוט אני נרגשת מאוד לקראת יציאת הסינגל רבה בת אלי
וואי איזה יופי../images/Emo99.gif העטיפה של הסינגל מדהימה פשוט אני נרגשת מאוד לקראת יציאת הסינגל רבה בת אלי
T TetiBETTY New member 1/3/07 #9 ../images/Emo26.gifהסינגל "נס" להורדה בלעדית../images/Emo70.gif הסינגל אצלכם שבוע לפני כולם!! בלעדי!! שמיעה ערבה ומהנה אמיר פיי גוטמן - נס
../images/Emo26.gifהסינגל "נס" להורדה בלעדית../images/Emo70.gif הסינגל אצלכם שבוע לפני כולם!! בלעדי!! שמיעה ערבה ומהנה אמיר פיי גוטמן - נס
ג ג ב ש ו ש New member 3/3/07 #16 והדעה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif לדעתי השיר ממש ממש ממש יפה אני יותר אוהב את מרגיש כמובן אבל גם זה מאוד יפה ואני בטוח שהסינגל יצליח יש למישהו את המילים של השיר??
והדעה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif לדעתי השיר ממש ממש ממש יפה אני יותר אוהב את מרגיש כמובן אבל גם זה מאוד יפה ואני בטוח שהסינגל יצליח יש למישהו את המילים של השיר??
א אורנית לנצח New member 3/3/07 #17 כן,סיגלית שמה כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1685&msgid=94537269