שמירה במעון

אתיש

New member
שמירה במעון

אז אני מודאגת באופן היסטרי. פניתי למנהלת המעון והיא אמרה שלפי הוראות משרד החינוך רק מעון שמכיל יותר מ - 100 ילדים זכאי לשומר. אז פניתי להורים בדרישה לממן וחלק אמרו שכן וחלק אמרו שאח"כ וכרגע הילדה במעון בלי שומר עם שער נעול אומנם אבל אני פשוט חסרת אונים. האם מישהי יודעת מאיפה משיגים שומר ואני מדברת על מאבטח חמוש והכל. האם אני יכולה לפנות לחברת כ"א באופן פרטי - והאם אני יכולה כחברת וועד לחייב את ההורים לשלם (אני דיברתי עם חברי הוועד וכולם הסכימו על הצבת שומר)

jole

New member
מאבטח חמוש

לדעתי הכי טוב לפנות לכמה חברות אבטחה במרכז ולבקש הצעות מחיר עבור שומר חמוש. להביא את ההצעות בפני ההורים. ממה שכתבת כולם מסכימים שצריכה להיות שמירה. עכשיו זו רק שאלה של מחיר. וזה נושא בהחלט חשוב במיוחד בימים מטורפים אלו. בהצלחה.

אושרתת

New member
כשאני פניתי למנהלת הפעוטון בבקשה

להציב שומר בכניסה, היא ענתה לי "מה כבר יכול לעזור השומר אם יבוא מחבל?" מה דעתכן??? ואתי לא הבנתי בדיוק,,מעל 100 ילדים זכאים לקבל ממשרד החינוך? ואם זה גן פרטי? תודה ושלא נדע מצרות!!!

אתיש

New member
גם אצלי

ענו כך חלק מההורים - אני לא יודעת לגבי גנים פרטיים - אבל אני מניחה שאם הם שייכים לארגון גני הילדים הפרטיים אז גם עליהם חל החוק הזה בכל אופן תבררו את זה - בויצו ונעמת זה כך מעל 100 ילדים מחייבים להציב שומר.

אושרתת

New member
הם שייכים לארגון גני הילדים הפרטיים

ולדעתי זה ממש תשובה דבילית של מנהלת הגן. כי אם הילדים נמצאים בכיתות וחלילה קופץ מחבל או כל מופרע אחר מהגדר,,אז יש מאבטח שרואה את המתרחש....ויכול חלילה לפעול בהתאם... איפה מבררים את יודעת?

jole

New member
שומר מיומן יכול להציל את ילדי הגן

מעבר לעובדה ששומר - גם אם לא מיומן יכול להוות גורם מרתיע.

rachell

New member
אני הייתי מתיעצת

עם דסי אשר היא כותבת בפורום חינוך לגיל הרך ועוסקת נדמה לי, בפיקוח משפחתונים פרטיים או משהו דומה נסי לשאול שם להכנס לכרטיס שלה דרך הפורום ההוא ותמיד אפשר לפנות לחברות שמירה לברר

אנחנו לקחנו שומר חמוש לגן שלנו

הסיפור קצת ארוך, אנסה לקצר. העיריה סירבה להשתתף, משיקולי המאה ילדים, אבל זה לא הפריע לה לדרוש שניקח אחת מחברות השמירה שעובדות איתה. היתרון - המחיר שאנו משלמים הוא המחיר שהעיריה משלמת לשומרים בבתי הספר, שזה נמוך יחסית לשוק הפרטי. זה נותן הרבה הרבה בטחון. מומלץ בחום. יוצא לנו בערך 70 ש"ח לילד לחודש. אז זה גם לא יקר. היו לנו אחוזי גביה גבוהים. אחת לא שילמה כי אין לה כסף, אבל היא מטפטפת מדי פעם קצת. לדעתי אפשר לחייב משפטית משיקולי עשיית עושר ולא במשפט, אבל זו דעתי הלא מחייבת.

אמיר.

New member
תפני לרשות המקומית..

הם לא חייבים, אבל תבקשי השתתפות במימון.. אצלנו הוסיפו גביה, אבל מכיון שזה כמה מעונות יחד, זה יותר זול. דבר אחר: האם יש עוד גנים בסביבה הקרובה שאפשר להשתתף בשומר שיפטרל בשטח ?

אתיש

New member
פנינו כבר לכמה חברות

המעון הוא מעון של נעמת והוא מורכב מ - 3 כיתות באותו מתחם והוא נמצא מבודד בתוך שכונה של בתים פרטיים. אבל תודה על העיצה ואני אפנה היום אחה"צ לעירייה לבדוק את הנושא

למעלה