שמירה על פיסול בבצק סוכר

פיקהנוי

New member
שמירה על פיסול בבצק סוכר

בוקר טוב לכולכן, אני מתכננת עוגה עם המון אלמנטים, אתמול הכנתי את הפרחים והעלים, ושאלתי היא , איך שומרים אליהם? במקרר? סגור? מאווורר? ולאורך כמה זמן אפשר להחזיק אותם? תודה
 

net the jet

New member
עד היבוש שומרים על משטח כלשהוא ( מגש

וכ"ו ) אחרי שממש יבש את יכולה לשמור בקופסא, לא חייבת לסגור אותה, לא במקרר. כמה זמן ? הרבה, תאירך תפוגה יחסית די ארוך. רק עם הזמן הצבע טיפה דוהה 0 אבל לוחק לזה חודשים, אני מתארת לעצמי שאת לא מתכננת חודשים מראש להכין )
 

פיקהנוי

New member
ראשית תודה רבה על התגובה והתשובה

אני מתכננת לשמר עד פסח, זה לא נחשב הרבה נכון? ומכוון שמדובר בדי הרבה חלקים וקטנטנים , אחרי שמתייבש לי אני מכניסה כל דבר לשקית סנדביץ קטנה אך לא סוגרת אותה, יהיה בסדר נכון? או שכדאי לי לשנות את צורת האחסנה?
 

net the jet

New member
אין בעיה לשמור על פסח וגם בשקיות, לא לסגור

ולהזהר שלא ישבר
 
למעלה