שמירה על קשר עם חברים בזמן שמוצאים זוגיות..?!
שלום אנשים יקרים
רציתי לקצת לשאול לדעתכם ולראות מה הייתם הייתם עושים במצבים כאלה מה שנקרא..
זה ידוע שיש חברים טובים שברגע שמוצאים זוגיות הם די נעלמים.
יש לי 4 חברים הכי קרובים שבעצם רוב הזמן אני מבלה איתם.
ברגע לאחד מהם הייתה חברה הוא די נעלם, לא עשינו מזה יותר מדי עניין , אבל זה נגמר והוא "חזר אלינו".
לפני כמה זמן הכרתי מישהי ואנחנו יוצאים.
והבעיה היא שדי קשה לי לשלב גם אותה גם עבודה גם לימודים וגם חברים, אז יוצא הרבה פעמים שאני מביא אותה ליציאות איתנו . כשבאות עוד ידידות זה בסדר אבל שרק החברים באים, זה באמת לא אותו דבר כמו להיות איתם לבד.
מאחר והשבוע די עמוס, נשאר רק הסופש פנוי לזה, ואני די משתגע איך לחלק את הזמן ביניהם.
הם די התחילו לעשות לי "קטעים" ולרמוז לי שאני נעלם להם. מצד שני הבחורה גם רוצה יחס , ויוצא שאני פחות מתייחס אליהם מבעבר, זה די מפריע לי אבל אין לי ממש פתרון.
איך אתם מחלקים את הזמן בין חברים טובים\ זוגיות?
שלום אנשים יקרים
רציתי לקצת לשאול לדעתכם ולראות מה הייתם הייתם עושים במצבים כאלה מה שנקרא..
זה ידוע שיש חברים טובים שברגע שמוצאים זוגיות הם די נעלמים.
יש לי 4 חברים הכי קרובים שבעצם רוב הזמן אני מבלה איתם.
ברגע לאחד מהם הייתה חברה הוא די נעלם, לא עשינו מזה יותר מדי עניין , אבל זה נגמר והוא "חזר אלינו".
לפני כמה זמן הכרתי מישהי ואנחנו יוצאים.
והבעיה היא שדי קשה לי לשלב גם אותה גם עבודה גם לימודים וגם חברים, אז יוצא הרבה פעמים שאני מביא אותה ליציאות איתנו . כשבאות עוד ידידות זה בסדר אבל שרק החברים באים, זה באמת לא אותו דבר כמו להיות איתם לבד.
מאחר והשבוע די עמוס, נשאר רק הסופש פנוי לזה, ואני די משתגע איך לחלק את הזמן ביניהם.
הם די התחילו לעשות לי "קטעים" ולרמוז לי שאני נעלם להם. מצד שני הבחורה גם רוצה יחס , ויוצא שאני פחות מתייחס אליהם מבעבר, זה די מפריע לי אבל אין לי ממש פתרון.
איך אתם מחלקים את הזמן בין חברים טובים\ זוגיות?