שמירה על תקנון פורום לפיד

אירילה

New member
שמירה על תקנון פורום לפיד

כפי שהבאתי את הדברים בעבר , מצאתי לנכון לרענן את תקנון הפורום שוב ,כל הודעה אשר תהיה בה השמצה ,פגיעה אישית ,חשיפת פרטים אישיים במזיד ,האשמות אישיות או אחרות אשר עלולות להוות עילה להגשת תביעה כנגד פורטל תפוז ,תימחק מיידית והגולש ייחסם מיידית בפני גלישה בפורום ללא כל התראה מוקדמת. לאחרונה הועלו כאן האשמות כנגד ועד לפיד כאילו גובלות עם פלילים ומעשים לא חוקים. אם יש לכל אחד מהגולשים טענות כנגד מעשים לא חוקיים שיאשים את הועד בבית משפט ולא ע"ג הפורום ,במילים פשוטות האשמות מסוג זה תמחקנה בעתיד וההשלכות מצויינות למעלה ,כאמור בתלונות אלו יש מן ההאשמה של הוצאת דיבה ולשון הרע ועילה לתביעת תפוז. תודה על תשומת הלב מנהל הפורום

ronpel

New member
מן החדשות: זה מה שצפוי לקרות בכביש

אתמול נדרס למוות נימר נסרי, בן שבע וחצי, ביישוב טורען שבגליל התחתון. מחקירת בוחני התאונות במרחב העמקים של המשטרה עולה כי נסרי הלך במרכז היישוב, לצד כביש שבשוליו לא בנויות מדרכות. גרשון יותר חשוב לשמור על החוק כדי למנוע הרוגים מאשר על תקנון פורום תפוז. אם וועד לפיד מרגיש שהוציאו עליו דיבה למה הוא לא תובע? רונן

pini19

New member
לא מבין את בוחני התנועה!!

אם היה מדרכה אז הרכב לא היה דורס אותו!? מה מדרכה זה חומת מגן. כביש הכי טוב בעולם אינו תחליף לזהירות!! חשבת פעם על ילדי לפיד שהיו חס וחלילה נדרסים עם לא היו משנים את תוואי הכביש כדי להאט את הנסיעה המטורפת שלכם.

ronpel

New member
לכן אתה לא מהנדס תחבורה

ומזל שכך. שלושה מומחי תחבורה שונים כולל של המשטרה ומשרד התחבורה קבעו ששינוי הצומת רק הגדיל את הסיכון לכל הכיוונים כולל לילדי לפיד. העדר מדרכה בין הישובים ללא תאורה וכביש צר בניגוד לתקן מהווה מלכודת מוות במיוחד לכל מי שעובר שם ברגל.(להזכירך עוברים שם גם תושבים וילדים מלפיד). מה זה יעזור למשפחה שתאבד שם את אחד מיקיריה אם אח"כ יאשימו את וועד לפיד ואת סוסן בגרימת מוות ברשלנות? כדי לרענן לך ולכולם את הזכרון מצ"ב שוב הדו"ח של מהנדסת תחבורה ראשית של המשטרה. אני מאמין שאפילו אתה מצליח להבין את חומרת הדברים שכתובים שם. אם לא אני בטוח שגרשון כשוטר לשעבר יכול להסביר לך את מה שכתבה קצינת המשטרה. מאז כתיבת הדו"ח ,לא רק שלא תוקן דבר - הגדיל וועד לפיד את הסכנה ע"י חסימת מעבר הולכי הרגל ע"י הצבת אתר פסולת ומניעת תיקון בורות חדשים שנוצרו בשל הגשמים. עם התנהגות מסוג זה אתם מצפים שנהיה קשובים לבעית הרכבים שלנו שעוברים בלפיד ונעזור לקדם כביש אחר? שום סיכוי. רונן

pini19

New member
לכן דן חלוץ הוא לא רמטכל.

כי גם טייסים טועים אפילו אם הם רמטכלים וגם בוחני תנועה. ורק המלך הערום המשיך להאמין כי הוא לבוש בבגדי מלכות . ולא נימצא ילד אחד בכפר שיעמיד אותו על טעותו.

kiyossi

New member
../images/Emo73.gif תשתיות ../images/Emo18.gif

* לצערי, בכל הנוגע לתשתיות בכלל ותשתיות הכבישים בארצנו בפרט, קיימת הזנחה פושעת וכתבות רודפות כתבות בעניין זה צצות מידי יום בשולי החדשות. * באזורנו ההזנחה בולטת לעין בעיקר בשל התהוות ושינוי יעודי הקרקע כמו גם שינוי תוואי הכבישים מידי שנה בגלל צרכי המשתמשים בדרך, ודוגמא טריה היא צומת מודיעין שילת, שאך לא מכבר שינתה את צורתה ולשמחתי לבשה צורה מהוגנת כמו גם נתנה פתרון הולם ואולי אך זמני לצרכי המשתמשים בדרך. * לעניננו- כולנו מודעים לעובדה שהמעבר האומלל אינו ישאר כך לנצח, סופו שיגנז ויעלם כחלק מתוך היער שלשם הוא שייך וסופח ,או יהפוך לדרך גישה שאינה ראשית אל ומתוך כפר האורנים ללפיד כדרך משנית לטובת (?)תושבי שני הישובים. * תאונות דרכים לא נעצרות על או בגלל מדרכה, רב התאונות נגרמות עקב חוסר זהירות המשתמש בדרך, תשתיות ותקינות כלי הרכב הנן גורם נוסף אך משני. * אם מאשימים את העדר מדרכה / שוליים כגורם המהווה סיבה לתאונות דרכים , אזי ניתן לשאול את השאלה היותר מטרידה, מדוע אין מדרכה / שוליים רחבים לטובת הולכי הרגל (כמו במודיעין / מכבים /רעות) שצועדים לקניות או לתחנת האוטובוס ביציאה מלפיד לכיוון שילת / כפר רות / צומת מודיעין ??? האם מישהם במועצה חושבים שדם תושבי חבל מודיעין הפקר?, איני חושב כך. עד לשיפור התשתיות והפיכת הכבישים לבטוחים יותר, ננהג כולנו בזהירות ובסובלנות וזה נכון בכל מקום.

iiddoo1

New member
מנהל פורום לפיד מוחק הודעות

וחוסם משתשמשים שלא מוצאים חן בעיניו או מקורביו, ללא שום קשר לתקנון. בושה לאן הגענו?

פוני 2007

New member
אני לא מאמינה!

שהודעה שנשלחה כאן נמחקה ובאותו הזמן מפורסמת בפורןס כפר האורנים. אני רוצה להאמין שלא נעשים דברים כאלה כאן בישוב שלנו. הייתי רוצה לקבל הבהרה ממנהלת הפורום. תודה.

TakeOne

New member
באמת שערוריה

בישוב שלכם זה אכן קורה חדשות לבקרים. תשאלי את לארי. הוא יסביר לך כיצד הוא עושה זאת.

פוני 2007

New member
אכן שערורייה.

אז אתה מודה שמנהלת הפורום מוחקת כתבות שלא נראות לה? לא שהייתי מתנגדת אבל איך כבר העברת אותי מחוץ לגדר לכפר האורנים?

TakeOne

New member
אני מודה

שיש לך אי אלו מגבלות שלא בכוחי לטפל בהן.

הסוסים בגבעה נגמרו אז שלחו לנו פוני

אני לא מצליחה להבין בתוקף איזה קומבינה יש לכבוד יו"ר הגבעה זמן לשרוץ/לרבוץ בפורומים 24 שעות ביממה.

pini19

New member
ההבדל בן לארי לאירלה.

לפעמים לא חשוב מה מוחקים !!חשוב מה לא מוחקים!! שאירילה מוחק הוא בא להגן על כבודו של אדם מסוים . שלארי לא מוחק הוא נותן לגולשים להשתלח במי שלא מוצא חן בעיניו. וזה כל ההבדל עכשיו תחליטי מי יותר מוסרי בעיניך.

פוני 2007

New member
לארי? אירלה?

הם לא מעניינים אותי והמוסריות שלהם זאת הבעיה שלהם אותי מעניינת הזכות להגיב כל עוד לא עוברים על גבול הטעם הטוב כתבות שראויות להופיע בעיתונים גם אם זה לא טוב ללפיד טובות גם בפורום שלנו אני לא אסחף לתחרות למי יש יותר גדול, ישנה בעיה משותפת שתגיע לסיום רק תוך הידברות ליד השלחן ולא על ידי השתלחויות הדדיות בפורום שלנו או של כפר אורנים צריך להפסיק להתפלצף pini19 זה לא מוסיף לנו כבוד

אירילה

New member
נשלח אליך מסר תשובה

כמו כן נא לא לשכוח את כותרת השרשור שבתחילת ההודעות.

למעלה