שמירה של בסיסי טרטלטים

ktumama

New member
שמירה של בסיסי טרטלטים

יש לי אירוע גדול בעוד שבועיים ואני רוצה להתחיל להכין את האוכל.

חשבתי שחלק הקינוחים יהיו טרטלטים (פאים אישיים) מתוקים.
כאשר הבסיס הוא בצק פריך.

כמה זמן מראש אני יכולה להכין את הבצק על מנת שעדיין ישאר טוב?

אני רוצה להכין רק את הבצק, בלי המילוי, את המילוי אני אעשה יומיים- שלושה לפני.

הכוונה היא לאפות ולשמור, לא לשמור בצק לא אפוי.

תודה

התמונה להמחשת הכוונה שלי מהרשת.
 

bali

New member
מנהל
אם זה ליומיים שלושה אפשר לשמור בקופסה אטומה

אחרי שהקלתיות התקררו לגמרי, ורצוי לשים נייר מגבת בתחתית כדי שאם יצא קצת שומן מהקלתית, הוא ייספג לנייר ולא יגרום ללחות לקלתיות עצמן.

כשהכנתי טארטלטים לאירוע כך עשיתי והן יצאו מצויינות, במיוחד אם יש עוד אפייה קצרה עם המלית עצמה.
 

revavonet

New member
אפשר גם בפריזר להרבה זמן

לי תמיד יש טארטלטים "חירום" בפריזר, ואז אני רק צריכה להכין קצפת או גנאש ויש קינוח מושקע בכלום עבודה.
 
למעלה