שמירה של בסיסי טרטלטים
יש לי אירוע גדול בעוד שבועיים ואני רוצה להתחיל להכין את האוכל.
חשבתי שחלק הקינוחים יהיו טרטלטים (פאים אישיים) מתוקים.
כאשר הבסיס הוא בצק פריך.
כמה זמן מראש אני יכולה להכין את הבצק על מנת שעדיין ישאר טוב?
אני רוצה להכין רק את הבצק, בלי המילוי, את המילוי אני אעשה יומיים- שלושה לפני.
הכוונה היא לאפות ולשמור, לא לשמור בצק לא אפוי.
תודה
התמונה להמחשת הכוונה שלי מהרשת.
יש לי אירוע גדול בעוד שבועיים ואני רוצה להתחיל להכין את האוכל.
חשבתי שחלק הקינוחים יהיו טרטלטים (פאים אישיים) מתוקים.
כאשר הבסיס הוא בצק פריך.
כמה זמן מראש אני יכולה להכין את הבצק על מנת שעדיין ישאר טוב?
אני רוצה להכין רק את הבצק, בלי המילוי, את המילוי אני אעשה יומיים- שלושה לפני.
הכוונה היא לאפות ולשמור, לא לשמור בצק לא אפוי.
תודה
התמונה להמחשת הכוונה שלי מהרשת.