יוסי הדפוק
New member
שמירות של מזון
שאלה.. אם נכין בלילה של פנקייק, שהבלילה עשויה מ חלב קמח ביצים *** קוטג' *** אבקת אפיה סוכר (או סוכר ענבים) אפשר לאחסן את זה בבקבוק סגור במקרר ולהשתמש יום-יומיים-שלושה ימים אחרי? או שזה התקלקל? (שימו לב שהדגשתי את הקוטג' כי הוא נראה לי המוצר שהכי נוטה להתקלקל, לא?) תודה..
שאלה.. אם נכין בלילה של פנקייק, שהבלילה עשויה מ חלב קמח ביצים *** קוטג' *** אבקת אפיה סוכר (או סוכר ענבים) אפשר לאחסן את זה בבקבוק סגור במקרר ולהשתמש יום-יומיים-שלושה ימים אחרי? או שזה התקלקל? (שימו לב שהדגשתי את הקוטג' כי הוא נראה לי המוצר שהכי נוטה להתקלקל, לא?) תודה..