שמירות של מזון

שמירות של מזון

שאלה.. אם נכין בלילה של פנקייק, שהבלילה עשויה מ חלב קמח ביצים *** קוטג' *** אבקת אפיה סוכר (או סוכר ענבים) אפשר לאחסן את זה בבקבוק סגור במקרר ולהשתמש יום-יומיים-שלושה ימים אחרי? או שזה התקלקל? (שימו לב שהדגשתי את הקוטג' כי הוא נראה לי המוצר שהכי נוטה להתקלקל, לא?) תודה..
 
מהניסיון שלי אפשר

למרות שאני לא מכינה פנקייק עם קוטג'. אם אתה מודאג ממנו אפשר להוסיף אותו לפני ההכנה.
 

Souler

New member
דוקא הקוטג' הוא לא בעייתי בכלל

הוא נשמר בבלילה במקרר בדיוק כמו שהוא נשמר בתוך הקופסא שלו , לפי התאריך. הבעיה היא בעיקר בביצים , שאותם הייתי ממליץ לשבור ולהוסיף לבלילה לפני ההכנה.
 
למעלה