קירור וערכים תזונתיים
למיטב ידיעתי, ויטמינים הם הגורמים העיקריים שנפגעים באחסון (אבל גם בבישול עצמו, כך שזה פחות רלוונטי) לטווח ארוך. קירור יכול להגדיל את אורך החיים שלהם, אבל בצורה מוגבלת - וכאמור במוצרים טריים ולא-מבושלים. חלבון, שומן וסוכרים עמידים מאוד יחסית, ואם לא יתפתח רקבון, הם צפויים להחזיק מעמד זמן רב באחסון. תבשיל של אורז וקטניות הוא בעיקר מקור לחלבון, פחמימות ומינרלים - ואלו יחזיקו מעמד בקירור ממושך בלי יותר מדי בעיות. אין לי נתונים מדויקים שבאמצעותם אני יכול לתת משך זמן מדויק, אבל אני מעריך שהרכיבים הללו יחזיקו מעמד יותר ממשך הזמן הסביר לצריכת התבשיל (שבוע בקלות).