שמירת הכושר ופיתוח גוף לקרב.

• פותח הנושא chty
  • פורסם בתאריך

chty

New member
שמירת הכושר ופיתוח גוף לקרב.

שלום לכולם!! שאלתי היא, איך אתם שומרים על הכושר??? איזה סוגי ספורט אתם עושים בשביל להגיע לקרב בשיא הכושר?? כמה זמן רצים? איזה סוג ריצה? (לקחתי לדוגמא את ספורט "הריצה".) וכל הדברים האלו... על מה אתם עובדים?? "סיבולת שריר"?? או "פיתוח השריר"?? ולמה אתם חושבים שזה יותר טוב לעבוד על מה שאתם עובדים? מה המצב האידאלי להגיע לקרב?? מקווה שתגיבו. chty.

MikeTyson

New member
חלק מהתשובות :

בדיוק כאן בעיקר ב"אכילה לפני תחרות" למטה.

cronic1

New member
אני רוכב על אופניים

כל יום 40 ק"מ. זה מחטב ומעניק לך רגליים של היפופוטם.

כל יום 40 ק"מ???????

פששששש, בסוף יהיו לך רגליים של ואן דאם.... רכיבה על אופניים זה דבר מעולה, בייחוד אם אתה עושה אותה בקצב.. יניב

chty

New member
יניב מה אתה עושה בשביל הכושר?

האם אתה שומר על הכושר שלך ברך כלשהי?

chty

New member
תודה רבה... אבל..

חוץ מהשאלה הזאת... יש עוד שתי שאלות... מקווה שתענה.. :)

chty

New member
אני אישית..

אני אישית רץ כשלושה פעמים בשבוע 12 קלימוטר... בזמן של שעה.... זה הכושר.. בנוגע לפיתוח גוף... אני במכון כושר גם שלושה פעמים בשבוע... כך שאני מפתח את הגוף שלי בינתיים.. כאשר אני יגיע למידמדים שאני רוצה, אני יעבור לסיבולת שריר.. אשר תשמור על המסה... ויש לי תזונה נכונה.. כיוון שאני הולך לתזונאית ספורט בווינגט...

chty כושר?? מה זה??

לצערי אני פחות רציני ממך.... משום שאני עובד גם במשרד שמצריך שעות רבות של עבודה, וגם עבודה על CMA בשעות פנויות שנשארות לי ... העולם שייך לצעירים!! אני מסתפק באימונים הסדירים משום האילוצים הנ"ל. יניב

כל הכבוד,

על ההשקעה והמאמץ,אך השתדל לא להגזים,סוד ההצלחה=שיגרת חיים,תתמיד תצליח,אל תעמיס,תבנה את עצמך בהתמדה ולאורך זמן,ותדאג לשמר את גופך. בברכת עלה והצלח, אורי צבי,

razcoren666

New member
מצטרף להמלצה

למרות שאני רחוק מהרמות של כמה מהאנשים פה, היתה תקופה שהתאמנתי די ברצינות ואפילו יותר מידי. במשך כמעט שנתיים התאמנתי 4 פעמים בשבוע בחדר-כושר, בעיקר על מסת שריר. עוד פעמיים בהישרדות, ולפחות פעם אחת השישי או שבת עם חברים על כריות. ולמרות שהייתי בכושר מאוד טוב, התחילו לי בעיות ועכשיו יש לי דלקת בכתף, ובמקום להיתאמן אני לא עושה כלום אלא רק פיזיוטרפיה... מבאס תתחת...

chty

New member
זה תלוי

זה תלוי באימון.. ואף בתזונה... אני מתאמן בחדר כושר.. רק בשביל להתחזק... ואני עושה את האימון... עם המאמן כושר שם... אז לדעתי... זה מספיק בטוח... אבל תודה על ההמלצה! :)

der bomber

New member
ברוסיה חייבים ספורט בבוקר

חייבים כדורסל, כדורגל, כדוריד, פינג פונג, אתלטיקה. וגם במקום חימום היה מאמן עושה לנו משחקים עם כדור. בערב חייב טכניקה.

chermon

New member
עבודה אירובית בעיקר

אני מקפיד לרוץ כל יום במשך שעה ולשלב את זה קצת עם פק"לי כוח, אני שוחה פעמיים בשבוע למשך חצי שעה לגבי חד"כ אני קצת מהסס כי זה נורא מנפח..דבר שלא טוב למשקל אם רוצים להכנס לקטגוריות טובות.

עבודה בחד"כ לאו דווקא "מנפחת"

זה תלוי אילו משקלים אתה מרים, אילו סטים אתה עושה, כמה אתה נח בין סט לסט וכו'. עבודה בחד"כ יכולה לתרום הן לסיבולת, הן להעלאת מסת שריר, הן לפיתוח כח מתפרץ, הן לפיתוח כח מירבי או בקיצור: אפשר להתאים את תוכנית העבודה בחד"כ לצרכיך.

למעלה