שמירת הריון

taly_k

New member
שמירת הריון

מישהי יודעת מה התהליך להגשת תביעה עבור שמירת הריון בהריון תאומים? אם הרופא נותן אישור לחודש ימים שמירה האם צריך לאחר אותו חודש להגיש מחדש תביעה במידה וצריך להמשיך ? כמה כסף מקבלים מביטוח לאומי בתקופת שמירת הריון אותה משכורת כמו בעבודה או פחות ? תודה מראש, טלי

nonana

New member
אז ככה../images/Emo3.gif טלי

אם הבקשה שלך היא לחודש יש צורך לבקשה חוזרת . תבדקי לשמירה קבועה עד סוף ההריון. התהליך- אישור רופאי עם סיבות מוצדקות לשמירה את צריכה להעביר לביטוח לאומי כולל תלוש משכורת. אחרי שבועיים לערך - אחרי ועדה רפואית אצלהם,את מקבלת תשובה אם אושרה לך השמירה. במידה וכן השכר הינו כך אם את מקבלת יותר מהשכר הממוצע במשק את תקבלי 70% או 75% מהשכר הממוצא במשק שהוא (7000). - אני הפסדתי. אם השכר שלך פחות אז תקבלי אותו אחוז מהשכר שלך. בהצלחה

taly_k

New member
ואם השכר שלי פחות מהממוצע במשק

כי אני עובדת משרה חלקית ולא מלאה, האם אקבל את מלוא הסכום ? תודה על כל האינפורמציה, טלי

nonana

New member
קודם כל שבוע טוב../images/Emo39.gif

לגבי אחוזים- הם בודקים את הברוטו וממנו נותנים לך בין 70-75% (פשוט לא זכור לי האחוז המדויק)

קרנושה

New member
אני לא כל כך יודעת מה.............

בנוגע לשמירת הריון.....אבל...אני שכבתי 3 חודשים בשמירת הריון ומכיוון שהייתי מרותקת למיטה...תבעתי נכות זמנית....הרופא בבית החולים מילא תופס שקיבלתי מביטוח לאומי ובו ים של שאלות מה אני יכולה לעשות ומה לא....וזוכתי ב100% וקיבלתי זאת אוטומטית לפי תאריך הלידה המשוער....וזה הופסק כשילדתי אפילו שזה היה לפני הזמן, הרי ביטוח לאומי מקבל דיווח על הלידות...ברישום...(אני קיבלתי את המקסימום שהיה 1700 שקל)...

למעלה