שמירת הריון

@ריטה

New member
שמירת הריון

אני אמנם בריאה (טפו טפו), אבל אני חייבת להשיג שמירת הריון ל- 3 החודשים עד הלידה. אני מתביישת לעשות את זה, אבל המצב הכלכלי בעסק לא מאפשר לי להוציא משכורת (יש לנו עסק פרטי),וגם המצב בבנק לא מאפשר לי לא להכניס משכורת. כך ששמירת הריון יכול להיות פתרון טוב. הבעיה היא שאני לא ממש בקשר טוב עם הרופא שלי.ואני מחפשת פתרונות. אפשרות אחת היא אולי לנגן על ההמוגלובין שלי שהוא נמוך ואז להגיד שיש לי חולשות וכאלה, חוץ מזה שאני עובדת במקום עם אבק... מקווה שלא תשפטו אותי לא נכון, לא הייתי בחיים מנסה לעשות משהו במרמה אבל כנראה שאין ברירה. אחרת לא אוכל לשלם גם שכר דירה. מחפשת הצעות תודה מראש

מה שאותי הוציא לחופשה כפויה היו

ההתקשויות של הרחם. להזכירך, אני הגעתי לרופא לבקש קיצור יום העבודה וסיפרתי לו על ההתקשויות. הוא ישר הוציא אותי לחופשה, כי יחד עם הבצקות שהיו לי הוא טען שהוא לא לוקח ריזיקות וההריון הזה הושג בעמל רב, אז שאני אשב בבית ואנוח. לא עזר לי שאמרתי לו שאני מרגישה טוב. הוא אמר שההתקשויות של הרחם זה ממש צירים, ובשבוע 31 זה ממש לא רצוי. זהו, לא אמרתי לך מה לומר לו, אבל סיפרתי לך מה עבר עלי

אוף טופיק (לא עולים לי הסימנים)-אם

יש כאן מישהו עכשיו, אני אשמח לקבל תשובה, למרות שמחר אשאל את הרופאה שלי: מה הן בדיוק ההתקשויות (תיאורים מפורטים עד כמה שניתן) והאם יש מקום לדאגה בשלב מוקדם כמו שבוע 18? אני מרגישה מצויין אבל בימים האחרונים אני מדי פעם מרגישה שהבטן מתקשה מאוד, ואפשר לדעת בדיוק איפה הרחם-קשה כמו אבן. זה התקשות של הרחם או שאני סתם הסטרית? (מעדיפה להיות סתם היסטרית ולשאול שאלות אדיוטיות) תודה.

זה מה שאת מתארת../images/Emo122.gif

התקשויות של הרחם הם ממש כמו שהן נשמעות! הבטן הופכת פתאום לאבן, לפעמים מלווה בכאבים ולפעמים לא. אצלי זה היה קורה לרב בערב, אחרי יום ארוך, לאו דווקא עם כאבים. בסוף ההריון הדבר הופך יותר שכיח . תבדקי. תמיד עדיף להיות היסטרים מאשר לא היסטרים.. בהצלחה!

תנוחי הרבה../images/Emo44.gif

שימי רגליים למעלה, תכיני כוס תה או ותתפנקי(יש מישהו שיפנק אותך??) הכי חשוב זה מנוחה. בדכ זה עובר אחרי מנוחה. את יכולה גם לצחוק קצת כי עוד מעט יש את כוכבי השכונה... אז "קבלי.."

אוי ליבי, שאני אצחק?

אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי עד שיגיע הבוקר! לא חשבתי שיש משמעות להתקשויות האלה (די טיפשי, אני יודעת). בכל פעם שהרגשתי התקשות (באמת בערב) הרמתי רגליים ונחתי, וזה באמת עבר, אבל עצם קיומה של התופעה-לא נשמע לי כ"כ בסדר. מפנק? בטח שיש (אבל הוא כבר ישן...).

שמשי - לא להלחץ, אבל להיות עירניים.

תאמרי לרופאה שלך ותמשיכי לעקוב מתי זה קורה. לי זה קרה לא רק בערב, לכן הרופא ציווה: "הביתה! ולנוח!".

אמרתי לרופאה ובסוף אפילו נרגעתי.

זה לא קורה לי רק בערב, אבל בעיקר בערב. היא אמרה שהכל בסדר, וכל עוד זה לא סדיר-לא לדאוג. אח"כ באוטו התחיל דיון פילוסופי מעמיק -"מה נחשב סדיר ומה לא". אבל כאמור-נרגעתי בסוף. וחוץ מזה הפיצפון גדל יפה, אבל לא הצלחתנו עדיין לראות אם הוא בן או בת - השובב/ה הפנה/תה לנו את הגב!

1ענבל

New member
לא ממש יכולה לעזור לך...

אני בשבוע 37,ביקשתי מהרופא שלי חופשה כי אני ממש כבר עייפה לסחוב את עצמי ואת הבטן. הרופא סרב ואמר שאין כל סיבה רפואית. מקווה שאת תצליחי יותר.

איזה רופא לא נחמד../images/Emo46.gif../images/Emo8.gif מה הקטע

שלו? את כבר ממש בסוף, אז למה שלא יתן חופש? הרבה רופאים מוציאים לחופשה בשבועות הללו...

גם לי היה המוגלובין נמוך

וגם רופא מגעיל.... את יכולה ללכת על ההמוגלובין לדעתי ולקשר אותו לסחרחורות, התעלפויות, ירידה דרסטית בלחץ דם וכד´.

חברה שלי הושבתה בגלל דימום

אולי אפשר להגיד שיש דימום??? אני רק חושבת בקול רם כי אני מנסה לחשוב על משהו...

ריטה1

New member
קודם כל תודה רבה אבל כמה אירוני

אבל דווקא כשאני מנסה לחפש סיבות לא להרגיש טוב, כמעט קיבלתי את מה שלא ביקשתי. מאתמול אני מרגישה רע: זה התחיל בשילשולים, בחילות, צרבות עייפות נוראית, הלכתי הביתה בצהריים ובקושי הצלחתי לגרור את עצמי מהמיטה (ורק בגלל סופת הוריקן - בעלי) זחלתי מהמיטה, ודווקא מחר אנחנו נוסעים לסוף שבוע לרגל יום הנישואים (והחופשה האחרונה לפני הלידה, שלא ויתרתי עליה למרות הקושי הכלכלי). אז אני מקווה שבסוף אני באמת לא אושבת בעל כורחי, כיוון שאני אשתגע לשבת סתם בבית.

למעלה