אם רוצים לאכול מבושל
ועדיין לא לאבד לגמריי את הערכים אני ממליצה או על אידוי על מרק. במרק ויטמינים שמתמוססים במים לא נאבדים כי אתה שותה את המים (לעומת לבשל ירקות במים ולא לשתות את המים). בבישול נהרסים גם האנזימים שהם אחראים לפירוק ועיכול טוב יותר של המזון - מעל 48 מעלות האנזימים כולם נהרסים. הדרך הכי טובה לשמור את כל הערכים התזונתיים במזון היא לא לבשל את המזון ולאכול אותו בצורתו הטבעית ולכן חשוב לאכול לאורך היום ירקות, פירות, אגוזים, שקדים, זרעים וכדומה בצורתם הטבעית. .