שמירת מספר הנייד שלי לאחר התנתקות מרשת סלולר עקב עזיבת המדינה לתקופה ממושכת

היי לכולם,

אני רוצה להתנתק מחברת הסלולר שלי, כי אני עוזב את הארץ לתקופה ממושכת. העניין הוא שאני מאד לא רוצה לאבד את מספר הנייד שלי, שהוא מאד ייחודי ומלווה אותי כבר שנים רבות. האם יש דרך לשמור על הנייד שלי במקרה כזה?

Permafrost

Well-known member
היי לכולם,

אני רוצה להתנתק מחברת הסלולר שלי, כי אני עוזב את הארץ לתקופה ממושכת. העניין הוא שאני מאד לא רוצה לאבד את מספר הנייד שלי, שהוא מאד ייחודי ומלווה אותי כבר שנים רבות. האם יש דרך לשמור על הנייד שלי במקרה כזה?
עבור אל רשת סלולארית בה מצויה תכנית תעריפים הזולה ביותר מכל (למשל 9.90 אצל רמי לוי [אמנם לקו כשר, אולם מתבשלת רפורמה של ניוד כשרים], 16.80 ש"ח לחׂדש אצל גולן-טלקום) והשאר את ה- SIM בבית...

גק לוי

Active member
היי לכולם,

לעשות ניוד של המספר מקו רגיל לקו פריפייד וזהו.
בכל חנות סלולרית יש אפשרות לעשות את זה.
באים לחנות משלמים 50 שקל מבקשים ניוד מקו רגיל לקו פריפייד של חברת "סקאי" (SKY) משלמים 20 שקל על הסים וזהו.
עכשיו המספר שלך שמור ללא שום תשלום חודשי.

נערך לאחרונה ב:
נשמע רעיון מעניין. אתה יכול להגיד לי בדיוק איך עושים את זה? כי התקשרתי לאחת החנויות שמפורסמות באתר של SKY והם בכלל לא ידעו על מה אני מדבר.

גק לוי

Active member
נשמע רעיון מעניין. אתה יכול להגיד לי בדיוק איך עושים את זה? כי התקשרתי לאחת החנויות שמפורסמות באתר של SKY והם בכלל לא ידעו על מה אני מדבר.
לא לא.
אל תדבר עם חברת סקאי הם לא מתעסקים בנושאים הללו.
תדבר רק עם המפיצים בחנויות, הם יודעים מה אפשר ומה לא.
לגשת לכל חנות סלולרית שמפיצה את סקאיי ולבקש מהם לעשות מה שכתבתי לך.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
נכנסים לחנות שמפיצה את סקאי
לבקש מהם לרכוש סים עם קו פריפייד
ודרך אגב לומר להם שיש לך מספר פרטי שלך ותיק ושאתה רוצה לנייד אותו אליהם לקו הפריפייד שאתה קונה

נערך לאחרונה ב:

k-don

Well-known member
לעשות ניוד של המספר מקו רגיל לקו פריפייד וזהו.
בכל חנות סלולרית יש אפשרות לעשות את זה.
באים לחנות משלמים 50 שקל מבקשים ניוד מקו רגיל לקו פריפייד של חברת "סקאי" (SKY) משלמים 20 שקל על הסים וזהו.
עכשיו המספר שלך שמור ללא שום תשלום חודשי.
רק צריך לוודא שהקו לא ינותק לאחר תקופה של חוסר שימוש/טעינה

גק לוי

Active member
מי זו סקיי ?
איך קרוי האתר שלהם?
SKY סקאי זו חברה סלולרית וירטואלית שיושבת על רשת פרטנר.
יש להם מסלול פריפייד:
25 ג'יגה גלישה.
2500 דקות SMS.
60 יום.
50 שקל.
סים חדש 20 שקל.
ניוד מספר 50 שקל.
הם החברה הכי חזקה ופעילה אצל הפועלים הזרים אנשי סיעוד זרים וכדו'

נערך לאחרונה ב:
למעלה