שמירת קובץ כ מספר השורות רק את גיליון 2 +3 ושם הקובץ עמודה C שמירה בשם

מרשמלו21

New member
מערכות WIN 10
OFFICE 2016

1.גליון 1 טבלה - מספר שורות יכול להגיע לכ- > 100 שמירות הקבצים - כמספר הילדים.

2.אפשר במאקרו - לשמור את הקבצים בנתיב אחד במחשב האישי בתיקיה ספיציפית.

3.ישמרו בקובץ חוברת עבודה חדשה יעתקו ( גליונות 2 + 3 ).

4.שם הקובץ - > עמודה c (שם הקובץ ) לכל ילד ישמר קובץ חדש .

5.תוצאה מספר הקבצים השמורים כמספר שורות התלמידים בקייטנה - בסיום , בשורה האחרונה ( רשימת הילדים בטבלה משתנה לא ידועה יכולה לגדול או לקטון) -תוצאה בסיום טקסט " הסתיימו שמירת הקבצים .
תודה .

קבצים מצורפים

• קייטנה 2022.xlsx
    KB 14.6 · צפיות: 2

ziv98

Member
מצ"ב קובץ.
הקובץ שומר את גיליונות 2+3 בשם Orig בתיקייה שנבחרה ב - J1, משכפל ומשנה את השם כמספר הילדים (עד התא הריק הראשון בעמודת "שם הילד". היה עדיף על עמודת מספר, אבל יש שם מספרים ללא ילדים) באותה תיקייה ומוחק את קובץ Orig.
המאקרו לא בודק את קיום התיקיה (אם לא קיימת - צריך לפתוח), האם שם התיקייה חוקי (אין בו תווים לא חוקיים, מתחיל באות כונן...), האם היא ריקה וכו'.
אפשר להוסיף למאקרו פתיחת תיקיית משנה בתוך תיקיית הבסיס, ששמה יורכב מתאריך ושעה, כך שלפחות לא יהיו בה בעיות של קבצים קודמים. עדיין תיקיית הבסיס צריכה להיבדק לחוקיות, אלא אם אתה מניח שאתה המשתמש היחיד, ואתה סומך על עצמך...

תפוז לא מאפשר לצרף קובץ עם מאקרו. הוסף לסיומת הקובץ M.

קבצים מצורפים

• קייטנה 2022.xls
    KB 22.1 · צפיות: 5

ziv98

Member
עכשיו שמתי לב שאתה רוצה גם הודעה בסיום - הוסף שורת msgbox בסוף + הודעה מוקפת במרכאות.

מרשמלו21

New member
1.סעיף 4, קריטי, ארצה את שמות הקבצים לפי עמודה c, שמות קבצים שאני בוחר( יכול להיות שישתנה לשם ותאריך קליטה) .
2. איזה קובץ נמחק לא הבנתי orig!?
3.נשמור על חוקיות התווים בשמות וללא עברית אני יכול לשמור את שמות הקבצים באנגלית.
אני יכול לשנות את שמות הקבצים לעמודה c
?

זיו תודה רבה

ziv98

Member
לפי השאלות נראה לי שלא הורדת ולא ניסית את הקובץ...

מרשמלו21

New member
נכון , בודק עכשיו ... תודה מהרתי לעבודה - > 90 ק"מ הלוך... סקרן חשבתי שקלטתי מבלי לפתוח את הקובץ- בודק
תודה זיו

מרשמלו21

New member
זיו אחלה מתנצל על הבוקר ...דבר אחרון- האם אפשר להמשיך לעוד 2 פריטים נוספים מורכב :בלופ לפני כל שמירת שורה שיעשה סינון בגליון3 ויעתיק לגליון 4 את גיליון שלוש כערכים בלבד- הסינון הינו בגליון 3 - לבחור כל פעם בגליון 3 תא B2 לפי אותה מספר השורה עמודה A שאותה שומרים... בהמשך ללופ השמירה, לפני ששומר לכל שורה יסנן את הפיווט בגליון 3 .לפי מספר השורה - אפשרי במאקרו ?( אח"כ אשנה בקוד את הגיליונות להעתקה לכל קובץ כנראה יהיה רק 4 בלבד.
התוצאה - שכל קובץ שישמר - גיליון3 יהיה סינון לפי אותה שורה לאותו שם גיליון וכן הלאה.
רות

מתנצל %)

קבצים מצורפים

• קייטנה 2022.xls
    KB 29.4 · צפיות: 4
נערך לאחרונה ב:

מרשמלו21

New member
או שיש דרך אחרת לסנן כל פעם את הערכים ( בתוך המאקרו )לפי אותה מספר שורה שהמאקרו הולך לשמור לכל שורה ושורה- גיליון 2 בסיס הנתונים !!
יכול להיות במאקרו ?

ziv98

Member
איך אפשר לבדוק בלי קובץ ???
הימור שלי - ב - J1 אין שם תיקיה חוקית או שריצה קודמת (שעפה באמצע) השאירה את קובץ orig הקודם בתיקיה

מרשמלו21

New member
מוריד את אותו הקובץ ששלחת ( שאתה צירפת ב16.06.22 )

שיניתי את הנתיב השמירה למחשב שלי - מה החוקיות המדויקת בשם נתיב ?

"אין בו תווים לא חוקיים, מתחיל באות כונן...), האם היא ריקה" התיקייה צריכה להיות ריקה!?

קבצים מצורפים

• קייטנה 2022 (4).xls
    KB 22.5 · צפיות: 2

ziv98

Member
עובד מעולה.
העתק את הנתיב, הדבק אותו ב"מחשב שלי" בשורת הנתיב, או בכל תיבת "פתח" של אופיס.
בדוק אם הוא חוקי במחשב שלך

1658294863139.png

מרשמלו21

New member
היי זיו ,
נמצא עכשיו בעבודה - אנסה יותר מאוחר או מחר - מתכוון שהעתיק את הנתיב בתמונה ששלחת ( דומה לנתיב במחשב שלי ) לקובץ לתא J1 - נכון ?

ziv98

Member
לא.
בדוק שהתיקיה אליה אתה מפנה בתא קיימת במחשב שלך. יש לך הרשאות כתיבה אליה, ובשלב ראשון היא ריקה.
השתמש בהעתק - הדבק על מנת לוודא שהאיות מדוייק לחלוטין.

מרשמלו21

New member
עובד תמיד בפעם הראשונה לכל נתיב שבחרתי במחשב - לאחר ניקוי הקבצים מהתיקייה - לא עובד בפעם השנייה- ראה תמונה לא עובד תקין יש באג
Screenshot 2022-11-29 092620.jpg
( הפרויקט הוקפא וחזר לעבוד מצומצם )

נערך לאחרונה ב:
למעלה