שמיר מחשבים פשטו את הרגל

עמית112

New member
שמיר מחשבים פשטו את הרגל

שמעתם ששמיר מחשבים פשטו את הרגל. אמא שלי חזרה משם עכשיו והם סגורים. הורידו את השלטים. אמרו לי שהם פשטו את הרגל בכל הסניפים בארץ. עמית

הם מזמן פשטו ת'רגל

הם רק עכשיו סוגרים את כל החנויות שלהם הם מוכרים דברים עכשיו בזול - מיקרופון ב10 שקל וכל מיני שטויות למחשב כמו USB ב20 שקל

שמעתי על זה רק היום , הם פשטו רגל

ביום שלישי שעבר, היום ביקרתי שם , החנות ריקה לגמרי , הרבה אנשים צועקים שהזמינו מחשבים ושילמו עליהם ולא קיבלו כמובן שום דבר . אנשים ששמו שם את המחשבים בתיקון וכבר לא יקבלו אותם . כמו שרונית אמרה- אין לי מה להסתיר, ונכון שאני לא ממש עצובה מזה, אבל האמת ממש צר לי על כל האנשים הממורמרים שהפסידו את כספיהם . אנחנו מבחינתנו ב"קשרי מחשב" מנסים לעזור לכל מי שרכש שם מחשב ועדיין באחריות ומבצעים אצלנו במעבדה בדיקה חינם ללקוחות, ואם המחשב מכיל רכיבים של יצרנים שאנחנו עובדים איתם אנחנו מחליפים להם אותם ללא תשלום. - זה מה שאנחנו יכולים לעשות....

cobainos

New member
ממש מרתיח שזה קורה

כל העסקים חסרי האחריות האלה שדופקים את כל הלקוחות שלהם...ובהמון כסף..זה מעצבן.תחשבו שפעם אבא שלי נדפק אחרי שהוא הזמין מכונית בערך ב200,000 ש"ח(ואן לעבודה שלו)...

cobainos

New member
לא.

קנה אוטו חדש ובאו לקראתו ממש קצת בקיצר לא הסתדר.

cobainos

New member
כן.

אני מניח שזה היה בתשלומים והוא הפסיק להעביר ברגע שנודע לו אבל עדיין הלכו לעולמם עשרות אלפי שקלים. יש אנשים רעים בעולם,

SupeRonit

New member
איפה החנות../images/Emo35.gif

שווה לקפוץ על חנויות נואשות שעושות מכירת חיסול,לא
(השאלה אם המחיר הזול,הוא באמת בגלל הרצון העז למכור הכל-ולא בגלל האיכות
)

למעלה