שמישהו יבעט בי

שמישהו יבעט בי

אוקיי, נראה לי שהשלב של הלצאת עם מלא בחורים מיצה את עצמו, החודש הזה היה נחמד אבל די. אני רוצה יחס. אמיתי. וממישהו שאני גם רוצה, לא מ"מעריצים" הכרתי בחור חדש. הוא "קליל" וזה משגע אותי. אני לא יודעת איפה לשים את עצמי. הוא לא שולח הודעות קטנות ויכול לא ליצור קשר יום שלם. אני עכשיו מחכה, אין מצב שאני שוב מתקשרת, אני מחכה שהוא יזום. אני משערת שזה יגיע. אבל..הבעייה היא, שאני כבר כל כך בסרטים ונכנסתי לכזה חוסר ביטחון מהעודף ביטחון שלו, שאני עושה שטויות. יותר מדי לרצות, יותר מדי להראות את זה, יותר מדי לדרוש תשומת לב ממישהו שעוד לא חייב לי כלום. אני מפחדת שהרסתי את זה עם ה"כבדות" נגיד שלי. עם לצלצל ולא לחכות שהוא יצלצל, אני שונאת משחקים, אבל זה כאילו אין ברירה.. למה, למה דוקא הוא? שאני בקושי מכירה, שונאת אותו חצי מהזמן. למה איבדתי מהביטחון? למה אני לא יודעת מה הוא רוצה, מה הוא מחפש ומה הוא רוצה ממני? איך אני חוזרת לרוגע, איך אני גורמת לזה שלא יהיה לי איכפת כל כך? כל המחשבות האלה רק הורסות הכל. כל הלחץ הזה שנכנס בי ושהוא בטוח מרגיש גם. למה דוקא עכשיו ולמה דוקא איתו נכנסתי ללחץ הזה. אוחח איך אני מוציאה את השטויות האלה מהראש שלי. אני יודעת שזה נראה כמו בלגן גמור ולא בטוח שמבינים משהו מכל מה שכתבתי.. אבל פשוט ככה זה, הסטריה מיותרת שאין לי שום שליטה עליה.

../images/Emo151.gif דבר ראשון תרגעי

במשא ומתן צריכים להיות חזקים, אפילו אם מאוד רוצים לסגור עיסקה. :) תנסי לחשוב על זה שבכלל אין לך מה להפסיד. חשבון פשוט: אם הוא רוצה->יבוא הזמן לכל התפתחות->יופי, משהו חדש ומרענן לקראת פסח!
אם הוא לא רוצה->למה מלכתחילה לבזבז אנרגיות על מי שלא יכול פונקציונלית/טכנית (תקראי לזה איך שאת רוצה) לשמש לך כפרטנר? כשהלב מתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לחשוב עם הראש. בקיצור, תקחי את הריגוש שבזה, אבל אל תאבדי את הראש מהר לפני שיש משהו ששווה בכלל לאבד את הראש בגללו.

comet9

New member
ההיסטריה

קודם כל תירגעי דבר שני, בטוחני שלא מדובר כאן במשחקים. אין לך ממה להילחץ. זה או שהוא מעוניין ובחיים לא יראה את זה. או שהוא לא. אין כאן יותר מידי. מה שכן, תימנעי משיחת יחסינו לאן. פשוט תשתמשי באינטליגנציה הרגשית שהנחיל לך אלוהינו שבשמיים. אין גבר שיכול לעמוד בזה. תאמיני לי.

למעלה