פשוט מאדמה הקטע של המתקשרים, שכשאני מרימה, ישר סוגרים.
מה יוצא להם מזה?
זכור לי בעבר הרחוק שפורצים נהגו להתקשר, לברר אם יש מישהו בבית. אבל כאן, א. כולנו בבית 24/7. לאן כבר יש ללכת. ו-ב. מתקשרים לי לנייד, אז כאילו, יש מצב, שהרמתי ואני לא בבית.
אני כנראה מפסידה המון בחייםפשוט מאד
לאתר התיקונים בחוק שאסור להטריד עם פרסומות , מתקשרים ומנתקים
כדי שאת תתקשרי בחזרה ואז את זאת שהתקשרת , עכשיו אפשר לז*** את המוח עם פרסומות
היו גם עוקצים שאת מתקשרת בחזרה למספר הזה ואז פתאום מקבלת חיובים במאות שקלים.
לי יש כלל , מי שמתקשר ומנתק , פעם שניה עובר לחסומים
מעולהאני כנראה מפסידה המון בחיים
כי אף פעם אף פעם לא התקשרתי חזרה למספר לא מוכר
(למען גילוי נאות, גם לא תמיד חוזרת למספרים מוכרים)
מאדישות. ובעיקר מחוסר חיבה לטלפון. לא מזהירות יתר.
קרוב לוודאי שהפסדת את הפרס הראשון בלוטו. אראלה התקשרה ולא ענית ולא חזרת אליה, אז הניחה שאת לא מעוניינת.אני כנראה מפסידה המון בחיים
כי אף פעם אף פעם לא התקשרתי חזרה למספר לא מוכר
(למען גילוי נאות, גם לא תמיד חוזרת למספרים מוכרים)
מאדישות. ובעיקר מחוסר חיבה לטלפון. לא מזהירות יתר.
בעבר באמת היו מלא טעויותמה הרמת?
אולי זה מישהו שמנסה להתקשר לאנשהו, מבין שטעה ומנתק?
ואולי לא.
חחחחחחחחבעבר באמת היו מלא טעויות
אנשים טעו בחיוג, בזק בילגנה קווים
ככה הכרתי אהבה גדולה, כשכל השיחות שלו הגיעו אלי
היום כמעט ולא, אנחנו בדרך כלל לא ״מחייגים״, אלא לוחצים על שמו של איש הקשר, או על קישור באתר
ויש גם את כל נושא השיגועים בטלפון - כל כך אהבנו להצחיק את עצמנו כשאמא ואבא יצאו, והשאירו לנו בית ריק עם טלפון.
כבר לא זוכרת את הבדיחות, למעט הזמנת פיצה למורים שנואים (אני לא עשיתי כאלה, זה לא יפה)
אההההה...והיה גם סיפור על תלמידים שפרסמו את הרכב של המורה למכירה, ובקשו להתקשר לפנני 7 בבקר.
הזכרת לי מעמקי הזכרון שהתקשרתי בילדותי פעם משעמום, למספר אקראי ואמרתי רק לאשה האלמונית "שלום, אני מתקשרת בקשר לאברהם". היא שאלה "אברהם אחי, מה עם אברהם?" או משהו כזה ואני , ילדה סתומה לא ידעתי איך להמשיך אז שתקתי. ואז היא נכנסה ללחץ והתחילה לצעוק שמשהו קרה לאברם ולהזעיק את בני המשפחה.בעבר באמת היו מלא טעויות
היום כמעט ולא, אנחנו בדרך כלל לא ״מחייגים״, אלא לוחצים על שמו של איש הקשר, או על קישור באתר
ויש גם את כל נושא השיגועים בטלפון - כל כך אהבנו להצחיק את עצמנו כשאמא ואבא יצאו, והשאירו לנו בית ריק עם טלפון.
כבר לא זוכרת את הבדיחות, למעט הזמנת פיצה למורים שנואים (אני לא עשיתי כאלה, זה לא יפה)
אההההה...והיה גם סיפור על תלמידים שפרסמו את הרכב של המורה למכירה, ובקשו להתקשר לפנני 7 בבקר.
לא מאמינה? עשיתם כאלו דברים?בעבר באמת היו מלא טעויות
אוי.הזכרת לי מעמקי הזכרון שהתקשרתי בילדותי פעם משעמום, למספר אקראי ואמרתי רק לאשה האלמונית "שלום, אני מתקשרת בקשר לאברהם". היא שאלה "אברהם אחי, מה עם אברהם?" או משהו כזה ואני , ילדה סתומה לא ידעתי איך להמשיך אז שתקתי. ואז היא נכנסה ללחץ והתחילה לצעוק שמשהו קרה לאברם ולהזעיק את בני המשפחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.