שמישהו יסביר לי משהו בקשר לויזה ...

winderon

New member
שמישהו יסביר לי משהו בקשר לויזה ...

שמישהו יסביר לי משהו בקשר לויזה לתאילנד ישנם 2 דברים שידועים לי האחד... כשאתה נוחת בבנקוק אתה מקבל אוטומטית ויזה ל 30 יום השני...לאיסתא אין את הריח הכי טוב עכשיו קיבלתי את הכרטיסים לבנקוק פתוחים לשנה והפקידה אמרה לי שמכיוון שזה כרטיס פתוח לשנה אני חייב להראות ויזה לתאילנד בעליה למטוס..?!?! הסברתי לה שכבר טחנו את הנושא בפורומים שאיסתא מנסה להוציא סתם כסף לויזות... והיא התעקשה והחתימה אותי על טופס שידוע לי שאני חייב ויזה מישהו יכול לאשר לי סופית מי צודק?!? רצוי מישהו עם כרטיס פתוח לשנה שיש לו ידיעה מוצקה בנושא תודה ויום טוב

muga

New member
מניסיון

נכנסתי 3 פעמים לתאילנד, פעמיים דרך האוויר, עם כרטיס לכיוון אחד. בכל הפעמים קיבלתי אוטומטית ויזה ל30 יום, חינם. אין לך מה לדאוג. יכניסו אותך לתאילנד ותקבל ויזה. טיסה נעימה.

מריושי

New member
צודק זה שלפני

אני נחתתי שם עם כרטיס פתוח לשנה בלי ויזה מהארץ ומשום מה לא היו תקלות (כמובן שקיבלתי שם את הויזה הסטנדרטית ל 30 יום בשדה תעופה)

winderon

New member
אני מאמין לכם

וברור לי שיש לא רק לאיסתא אינטרס שנשלם על ויזות אבל כשצלצלתי לגשרירות תאילנד בארץ גם הם אמרו שאני חייב ויזה בגלל שיש לי כרטיס פתוח? מה קורה כאן? ברומא התנהג כרומאי....ובישראל...כשיראלי?

kogawa

New member
שאלות לגורמים מוסמכים

לאחרונה אני קורא שאלות שצרכות להיות מופנות לגורמים מוסמכים, ואנשים עונים ללא הפניה לאותם גורמים. אמנם הייתי המון פעמים בתאילנד, אבל את התשובה הטובה ביותר תקבל בקונסוליה של תאילנד: ברחוב פינסקר 75, תל אביב, מיקוד: 86536, טלפון: 035280870, פקס': 03-5285074 . או באתר הרישמי של משרד החוץ תשובה זהה אני מציע לשאלות ביחס לחיסונים או רשיונות וכו. אלו אינן שאלות של חוות דעת או זיכרון סוביקטיבי של מטייל זה או אחר, ולא כדאי לקבל פחות מתשובה מוסמכת בנדון.

winderon

New member
וואלה....אם כן...שגרירות תאי בארץ

אם כן...שגרירות תאי בארץ לא חוסכת בקומבינות עלינו למדו משהו... כאמור , כשצלצלתי לברר אם צריך ויזה לפחות מ 30 יום הם אמרו שבגלל שיש לי כרטיס פתוח אני חייב בויזה האומנם....

kkarinn

New member
אני לא יודעת לגבי כרטיס פתוח לשנה,

אבל אני יודעת שאני הייתי בתאילנד רצוף יותר מחודש ולכן הוצאתי בארץ ויזה ליותר מ-30 יום. אני הוצאתי דרך השגרירות התאית בארץ ועלה לי כ-60 ש"ח ומישהו עשה אותו דבר בדיוק דרך איסתא ועלה לו בסביבות 200 ש"ח. גנבים!

למעלה