שמישהו יסביר לי משהו

lori 16

New member
שמישהו יסביר לי משהו

אוקיי, אז אני מספרת לכם תקציר של מה שקרה, ותעשו טובה ותסבירו לי למה.. טוב, בכל מקרה, היה לי מישהו עם מערכת יחסים לא מוגדרת במיוחד....פשוט גרנו במרחק עצום אחד מהשניה. anyway... היינו מאוד קרובים מכל הבחינות במשך עשרה חודשים. ולפני איזה חודש אמא שלי נפטרה, ופתאום הוא החליט שכבר לא מתאים לו. הוא החליט להשתנות ואמר לי שלא בראש שלו להיות כאן בשבילי..מאז אנחנו לא מדברים..פשוט במשך עשרה חודשים היה לנו קשר כל כך חזק ונתתי לו כל כך הרבה מעצמי וקיבלתי חרא בפרצוף. ועוד בתקופה שאני הכי צריכה אותו! ומה שאני לא מבינה זה למה, למרות שאני ממש כועסת ונפגעת, ואני לא רוצה לדבר איתו...אז למה עדיין איכפת לי ממנו? למה אני עדיין מתגעגעת אליו? מישהו רוצה להסביר לי? או לתת עיצה או משהו?

lolly pop

New member
אז ככה........

1. אני באמת ממש מצטערת בשבילך, אם את צריכה משהו, אני פה בשבילך, כל דבר שתגידי. ואני לא מרחמת עלייך, שיהיה ברור! את בטח לא רוצה שירחמו עלייך....... 2. אני לא יודעת מה קרה לו, באמת שאני לא יודעת. אולי הוא פוחד שאת תשתני או משהו כזה. אולי הוא נבהל והוא לא יודע איך להתמודד עם המצב החדש. כנראה שקשה לו מאוד. 3. אכפת לך ממנו כי את אוהבת אותו ואת צריכה אותו איתך... ואת לא צריכה להכחיש את זה... 4. אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולשאול אותו מה קרה.

bubble

New member
לורי

זה ברור שאחרי קשר ממושך תתגעגעי אליו.. אבל חבר שלא יהיה איתך בזמנים קשים הוא לא חבר אמיתי.. אז תשתדלי להתגבר על זה.. בהצלחה ואשמח לעזור באבל..@

MetalBoy

New member
אני יכול להסביר..

אני לא יודע למה הוא תמך בך אבל ברור שמגיע לך יותר .. אני מאד מצטער שאמא שלך נפטרה.. את מתגעגעת אליו כי אהבת אותו והיית אתו תקופה די ארוכה (10 חודשים) ... אני מציע לך לברר למה הוא לא רוצה לתמוך ואם זה לא יצא להמשיך הלאה.. מטאל

Flickerman

New member
ובכן......

יכול להיות שהוא מצא מישהי בקרבת האיזור שלו... ולכן הוא החליט לוותר עליך... מצטער על מות אימך, ומשתתף בצערך. עדיין איכפת לך ממנו כי הייתם בקשר ארוך מאוד.

משתתף בצערך!

אני משתתף בצערך על מות אימך ז``ל! היחיד שיכול להסביר לך מדוע הבחור עזב אותך זה הבחור עצמו לצערי. בפרידות מהסוג הזה יש הרבה כאב מפני שהצד שנזנך מופתע ונשאר עם חלל עצום ריק ושחור בלי להיות מוכן לזה במקרה שלך המכה היא כפולה גם הפרידה וגם מות אמך ז``ל. אני רק יכול לומר לך שהזמן יעשה את שלו בנושא החבר. שלומי

אולי את השתנת....?

יכול להיות שבלי ששמת לב.. קצת השתנת בגלל המוות....?.. יכול להיות שקשה לו לתמוך בך.. דווקא עכשיו..., זה לא קל להחזיק מישהו על הרגליים, זאת הרגשה של אחריות גדולה, שלא תמיד אנשים יכולים לקחת את זה על עצמם... גם אם הוא אוהב.. אותך... ורוצה לעזור לך .. יכול להיות שקשה לא בגלל השינויים שחלים בך עכשיו... תדברי איתו...באופן גלוי על הדברים.. ותנסי קצת לבחון את עצמך, מה גרם לשינוי... (תהיי חזקה חמודה..) ביי

פו-הדוב

New member
לורי

קודם כל משתתף בצערך על מות אמך. בקשר למה שכתבת יכול להיות שאכפת לך ממנו כי את פשוט צריכה מישהו שאת קרובה אליו כדאי שיתמוך בך והוא היה האדם הכי קרוב אלייך בעשרת החודשים הקודמים למקרה. אני מניח שברגע שתמצאי מישהו אחר שיהיה קרוב לך הוא ``יתפוס`` את מקומו של הבחור המדובר (אני יודע שזה נשמע לא הכי טוב אבל אין לי הגדרה אחרת) ואז תשכחי ממנו. בכל מקרה אם את באמת רוצה אותו ותבררי מה גורם לו להתנתק אולי מקרה דומה שקרה לו בעבר או משהו כזה ואם אין שום סיבה אז את ראויה למישהו יותר פתוח שיהיה מסוגל לתמוך בך ברגעים קשים ולא רק לקבל ממך תמיכה. ביי אסף

חולמנית

New member
....

על כל הנושא של מוות יש טאבו מאוד גדול... אנשים לא יודעים מה להגיד מה לעשות ואיך להגיב, הם פשוט מובכים! נראה לי שחבר שלך פשוט נבהל והוא פחד שהוא לא ידע איך לעזור לך, הוא פשוט הרגיש מובך גם כן... אני חושבת שהוא עשה טעות בזה שהוא עזב אותך ככה אבל אולי הוא צריך את הזמן שלו כדי להגיע למסקנה שיותר מדי אכפת לו ממך כדי לעזוב אותך ככה והוא יחליט שהוא התנהג כמו אידיוט והוא רוצה לחזור אלייך בכל אופן אני לא חושבת שזה רעיון טוב לדבר אתו אל זה כי אם זה באמת הסיבה זה סתם יביך אותו יותר. תני לזמן לעשות את שלו, משתתפת בצערך אל מות אימך...

למעלה