שמישהו יסביר לי

שמישהו יסביר לי

למה CJ כביכול לא מבינה כלום בהוליווד? להכירכם - לפני הצטרפות לקמפיין של ברטלט היא הייתה יחצ"נית במשרד גדול בהוליווד. איך היא לא תדע מה זה פיתוח פרוייקטים?

סברה אחת... ../images/Emo13.gif

כמדומני, הפרק בו חברי הצוות נזכרים בעבודותיהם לפני הקמפיין של בארטלט מתרחש בתחילת העונה השניה. כנראה שכשכתבו את הפרק ששודר אתמול, לא חשבו על קריירת העבר של CJ... זאת רק סברה אחת.
יתכן גם שהיא פשוט באמת לא ידעה מה זה "פיתוח פרויקטים". כמו שהיא לא יודעת כל דבר הקשור בפוליטיקה האמריקנית, כמזכירת העיתונות של הבית הלבן... אגב, מה זה פיתוח פרויקטים?

w1shahar

New member
סי גיי. והוליווד

למעשה גם באותו פרק בעונה השניה שבו היא עובדת (או יותר נכון מפוטרת) מהמשרד - היא אומרת לבוסית שלה שהיא לא מבינה כלום בעיסקי שעשועים, ומבקשת לעבור למחלקה אחרת במשרד. זה לא ממש עוזר היום והלקוח מתעקש שהיא תפוטר, וההמשך ידוע - טובי מציע לה עבודה, היא נופלת למים.... עכשיו זה מסתדר? יום טוב

Nimst

New member
לפי מה שאני הבנתי

המושג "פיתוח פרוייקטים" לא ברור לאף אחד, גם לא למי שעובד בהוליווד. מה זה בכלל פיתוח פרוייקטים?

תתש

New member
פיתוח פרוייקטים לפי מה שהבנתי זה

סתם לשבת ולזרוק רעיונות לסדרות או סרטים שאתה חושב שהם יצליחו. לדוגמה: סדרה שמתארת את ההתנהלות היום יומים של האגף המערבי בבית הלבן.

למעלה