שמישהו יציג כאן ניתוח של Moon Indig

Ne§t£A Gi®L

New member
כאן ועכשיו?../images/Emo108.gif

תגיד- למה שיהיה לנו ניתוח של MOOD INDIGO? אתה יכול לחפש גם אתה חומר, אתה יודע.

Sagi Teeuwe

New member
אני מתכוון...

אני מתכוון שיסבירו על השיר.... בשביל זה זהו פורום-שאילת שאלות

yuli c

New member
מנהלת...

הוא בסך הכל ביקש ניתוח של שיר אני לא מבינה למה את צריכה לתקוף אותו בצורה כזאת. בתור נמהלת את אמורה לעזור לחברי הפורום ולא לתקוף אותם...

Ne§t£A Gi®L

New member
אני יודעת, ../images/Emo108.gif

אבל הוא רוב הזמן מבקש דברים מהפורום, דברים שבעזרת מנוע חיפוש אפשר למצוא בשנייה בדיוק. חוצמזה, לא על זה היה העניין. העניין הוא שהוא כאילו בא בדרישה, אפילו בבקשה לא אמר. דברים כאלה מאד מפריעים לי. מצטערת שתקפתי אותך, בכל מקרה...

Sagi Teeuwe

New member
well well well.....

אז ככה... פרום נועד לצרכים אלו... קבוצת דיון העוסקת בנושא מסוים וסביב נושא זה סובב הפורום כולו יש לתמוך לעזור ולסייע לחברי הפורום מה שעוד את היא מנהלת הפורום... הפורום נועד לספק אינפורמציה ומידע על הנושא שלא ניתן למצוא כך סתם באופן רשמי לשם כך ישנם פורומים... הטענה הלא עניינית היא שזהו סוג של פס דיון רץ פתיחת נושא-תגובות-פיתוח וחוזר חלילה אין אני בא בדרישות או בקשות...אלה פותח כאן נושא.... את החינוך על ערכי נימוס וכבוד כבר קיבלתי במקום אחר... זה חבל ואך עצוב שפורום מתנהל בצורה כזאת... וסך הכל את תפקיד זה את בחרת ואך אחד לא כפה עלייך זאת... על כן שאי במשא שעל כתפייך you can carry the burden of pain.... תביטי לדברים לעומק ולא לאורך תביטי מכמה כיוונים ונסי להבין את הדברים בין השורות, בין הדברים מאחורי הקלעים...החיים יפים...נצלי את זכותך ובנימה זו המשך ניהול מהנה ומעניין!

El Caballo

New member
"זה חבל..." ?

"זה חבל ואך עצוב שפורום מתנהל בצורה כזאת" סליחה, אבל הניסוח שלך צרם (ועדיין צורם) גם לי ולא רק למנהלת הפורום. פורום זה כן מקום לשאילת שאלות.. אבל לא תמיד מתחשק לענות לאנשים שלא טורחים אפילו לנסח את הבקשה שלהם. ולראיה חוסר ההיענות ואני שואל "האם זה לא חבל?" El Caballo

קוקוססס

New member
שגיא

יש דרך לבקש דברים. אף אחד פה לא חייב לך משהו. (אפילו תודה על EVERYTHING לא קיבלתי).

yuli c

New member
חברים...

הויכוח הזה מתחיל להיות מיותר. לא צריך לרדת על כל הפורום בגלל דבר כזה קטן. זה פורום מאוד נחמד עם מנהלת מאוד נחמדה והיא התנצלה וזה מה שחשוב! :)

Sagi Teeuwe

New member
טוב חבר'ה...

קיבלתי את כל הפידבקים... מתוך הנחה שבעצם לכל צד יש טיעונים מוצדקים.. בואו נסגור את זה כאן ועכשיו ואני מצטער אם פגעתי באיזושהי צורה במנהלת הפורום, דעי לך שאני מעריך את עבודתך! לשאר התגובות...בבקשה התאימו את התייחוסתם לדברים על כך שמדובר בפורום אל תנסו לייצור פה בועה של עולם מציאותי...אומנם זהו לא עולם דימיוני אבל צריך להבחין ולראות את הקווים הדקים שמבדילים. על כל פנים, תודה על שקיבלתם את הביקורת סליחה אם היא הייתה מחודדת וחריפה מדי,את העמדות הבנו אני מאחל לכולנו המשך ההנאה מפורום הזה ובבקשה לעתיד... שבן אדם כותב הודעה הוא מבקש לפתוח בנושא אף אחד לא בא אליכם בדרישות. ואנשים שמגיבים לנושאים שיגיבו תחת אותו נושא ולא בנושא חדש כך נוכל להודות להם על הבקשה שאנחנו הצגנו שלכם, שגיא

Sagi Teeuwe

New member
אהה ו...

מה דעתכם בכל זאת בבקשה לפתוח נושא על השיר Moon Indigo אני מדגיש זוהי בקשה ואל דרישה! חחח

למעלה