היא נראית כמו כוכבת ערוץ הילדים או משהו... והיא לא כוסית עד אשר תלמד להתלבש כמו בת אדם. היא מוכרת את עצמה בזול והליריקס שלה מזכיר את "בא לה" של ממ נמרוד רשף ועוד כמה פעורים.
אבל שיר שמנסה להיות שגור בפיות כל ישראל באמצעות שימוש במילים גסות/ביטויים לגבי לעשות איזה לוליטה, בחייכם זה לא מוזיקה זה חרטה עם HOE'S. ואל תדאג, אני נהנית ממסיבות רגאיי =] =] =] מעמד האישה שם משמעותי וחשוב! חחח
מה בדיוק משמעותי במעמד האישה בראגיי? לא שאני מזלזל או שובניסט אבל מה מיוחד בראגיי שנותן לאישה מעמד מיוחד מאשר בשירי זבל כאלה? *המעמד הוא פשוט מעמד רגיל ולא משפיל כמו בשיר הזה אבל אין לה שם משהו מיוחד(לפי דעתי) בעצם חוץ מישיריי רוטס שבתוכן שלהם אפשר למצוא משהו..
"תעשה לי פווו כי אני כבר מזיעה..." טחחח... מסכימה עם זאת שאמרה שהיא נראית כמו כוכבת ערוץ הילדים... זה נראה כמו בחלוג של ילדה בת 12, הדף שלה במייספייס... אנלא יודעת מה מנצח מבחינת העליבות - זה או "סוכרייה" של סופרסטאר... לא התלהבתי. קופר
מתי בפעם האחרונה שמעתם עסק שחור? כי לפניי חודש וחצי כבר שידרו את זה שם פעם אחת.. (לפני שבועיים היה עסק ירוק פעם הבאה אני אפרסם פה אם יהיה עסק ירוק) "בא לה" של יאגא יו וכלא 6 אמממ.. ממש לא בא לה שיר הרבה יותר טוב שיר גרוע! וכנראה לא ישודר ב 24 כי הקליפ הזה כבר בן חודש+