שמי דניאל ואני חולני

SickBoy Danny

New member
שמי דניאל ואני חולני../images/Emo153.gif

קרה לכם פעם שהייתה איזו מישהי שפשוט לא יכולתם להוציא אותה מהמחשבות שלכם לא משנה כמה ניסיתם? טוב אני שמח להודיע כי לי זה קורה כבר שבועיים שלמים...אני פשוט לא יכול להוציא אותה מהראש שלי...ואתם יודעים למה? שאלה טובה....תבינו ..הבחורה היא (לפי דעתי לפחות) בין היפות בעולם...והיא נורא,אבל נורא מושכת !!! בכך שהדבר היחידי שהיא צריכה לעשות בשביל לתת לי להתמוסס זה להגיד "היי.." והדבר היחידי שאני יכול לעשות כשזה קורה זה להזיע כמו מטורף...
. עכשיו הקטע הדפוק הוא שהיא לא מעוניינת בי כי אני לא מעניין אותה...והיא תמיד עושה לי קטעים שהיא עושה לי טובה שאני בכלל מתראה איתה ואני פשוט איכשהו מקבל את זה בבישנות ועובר הלאה לסדר היום רק שכל הזמן נמצא בי איזה משהו בבטן שמעיק עלי ויושב ומפריע לפעילות היום יומית שלי כך שלא אכפת לי כבר משום דבר ואני אדיש כמעט לכל בן אדם שאיתו אני נפגש..וכך עוברים הימים ואני בסבל נוראי....אם יש למישהו עצה מה לעשות...בבקשה אני מתחנן למשהו..כי אני כבר לא יכול יותר לתפקד ככה...או יותר נכון לא לתפקד כמו שצריך בגלל הרגשות האלה שנובעים מתוכי בכזאת סערה.

יש כאן שאלה מהקהל

הכינוי שלך קשור לסרט טריינסוטינג? אם כן, תעשה לי ילד... אגב סופסוף מישהו מבין אותי בקטע של החתימות...

Cobe Anan

New member
את הכינוי שלו הוא קיבל מלאון.

הוא זכה לו על שום היותו ילד חולני העונה לשם דני.. (ועל החתימה אני לוקח קרדיט). קיצ- דני.. ברוך הבא לפורומנו הצנוע!

liontamer

New member
בתור מי שנתן לו את הכינוי....

אז כן, מאד קשור... וחוצמזה וולקאם הומ סיק בוי לאון פאקינג דאנסאר

liontamer

New member
לא יודע מה איתך

אצלי מספיק קשה גם בשביל לעשות ילד דרך הבוקסר'ס לאון מוסכניק שמנקה ידיים באבקת כביסה

Cobe Anan

New member
אבל מה עם החיכוך?

אתה מנסה לעשות ילד או להעביר ניקיון צה"לי בבחורה...? לפחות לשטוף ידיים למדת.. עכשיו הגיע הזמן ללמד את העורב לנהוג, ואת סיקבוי לכופף בננות.. ................................................................................................................................................................... קובי. קשה לתקן את כל העולם בבת אחת.

SickBoy Danny

New member
תודה תודה תודה

מילים כדורבנות יש לך ....גם במקומות האפלים ביותר צריך למצוא את מתג האור ....תודה לך באמת...גם אני אומר שאסור לוותר על רגשות כל כך מהר...תהיי בריאה מותק

בדיחה פרטית שלי ושל הפיצול

האמת חברה טובה בחרה לי את הכינוי (ולה קוראים אפונה מלנכולית
) ופשוט התאהבתי בו...

למעלה