שמי דניאל ואני חולני

מה אפלולי

זה לא ממש מצחיק? אני גם רוצה להיות איזה ירק. אבל אחד עם אופי כמו גויבה מעופשת או אפונה מלנכולית, כמה אופי יש באפונה מלנכולית!

white raven

New member
בתור אחד

שקיבל כמה וכמה מכות חשמל אני חייב לציין שלא הכל קם לתחיה... שרפתי ה מ ו ן!!!! עצבים במכה העיקרית שלי (440V) ועכשיו, שנתיים אחרי אני עדיין בקושי מרגיש...

twigy

New member
אחי מה שאתה צריך זאת בחורה אחרת

נו אז מה, יש בחורה שדפקת איתה את כל העסק בכך שנתת לעצמך להיות עפר לרגליה, ציפורן לידייה, וחננה לאף שלה. אז.. החדשות הרעות עם הבחורה הזאת אין לך סיכוי ! החדשות הטובות לך תדפוק ת'ראש ותכיר בחורות אחרות. שים לב - יש מפלט ייתכן - במצבים נדירים - שעל ידי חיזוק הביטחון העצמי שלך עם בחורות אחרות - תגדל העמדה שלך מול הבחורה המניאקית ממקודם ואז אולי אולי תוכל גם להשיג אותה. הכי חשוב תעשה רק מה שאתה אוהב.

white raven

New member
שלום לך יא דני

את עמדתי בעניין כבר הבהרתי לך הגברת לא שווה את הגבינה שבין האצבעות ברגליים לדעתי.. היופי הוא בעיני המתבונן.. חוץ מזה מפחות מ5 דקות שיחה איתה ראיתי שהיא עדיין ילדה מבפנים ולא סגורה על עצמה בשיט. אתה אחד האנשים שאני הכי אוהב ולכן תאמין לי שאני אומר שיש מספיק בנות ישראל טובות ובוגרות שימכרו כליה בשביל מישהו כמוך תהיה חזק!!!

dod_basim

New member
ראשית

ברוך הבא חבר יקר! (אם אתה מקושר חזק לשלושת המוסקטרים של הפורום אז אתה מקושר אוטומטית אליי) ולגבי הבחורה... באמת שהמחשבות יעברו אחי, כן אולי תמיד ישאר לה מקום חם בלב אבל בסופו של דבר זה יעבור ותמצא לך בחורה אחרת "להדלק" עליה.. מדבר מהניסיון המר!

SickBoy Danny

New member
תודה גבר

אני מודה לך על המילים הטובות, ומצדיע לך אחי צריך להיות חזקים בעולם הזה . אבל להגיד לך את האמת היא לא סתם מישהי. בשבילי היא משהו מיוחד תעלומה שצריך לפתור אותה ...היא לא סתם פרחה והיא לא פריקית היא לא טיפשה ואפילו לא רעה...(טוב אולי קצת, הרי לא פעם שמעתי ממנה הערות לגבי שכנראה בגלל שאני כל כך מעוניין בה גרמו לי לחשוב פעמיים על היחסים המיוחדים האלה בינינו....) היא קצת ביצ'ית אבל אני בטוח שאפשר להמיס אותה עם מעט יחס אנושי צרוף וסך הכל היא בחורה נפלאה שכדאי לשמור עליה ...אפילו אם לא יצא לי מזה שום דבר הייתי מת שהיא תישאר לי כידידת נפש אמיתית וזהו...אני חושב שלא כדאי לוותר על הרגשות שלי כל כך מהר...מבין ת'קטע?

white raven

New member
הבעיה היא

שלעולם לא תראה בה ידידת נפש והיא עלולה לנצל את זה... אל תוותר על רגשות כי ביננו זה מה ששומר אותנו בני אדם. אבל תנתב אותם למישהי שגם תחזיר. ולמרות שהיא לא פרחה או פריקית אני לא חושב שהיא ראויה לבן אדם המקסים שאתה תנשוך את השפתיים, תהיה חזק ותזכור שגם לעורב כואב בשעות הקטנות של הלילה בגלל אחת שחשב אותה למיוחדת אל תגיע למצב שבו ליבך מפרפר מכל חיוך, מכל פיסת צומי שהיא משליכה לך... כי משם הדרך קשה וכואבת חזרה למציאות... אמנם אני עוד לא ראיתי הוכחה לך אבל אני עדיין מאמין שההמתנה משתלמת...

liontamer

New member
גוצ'ה גוצ'ה גוצ'ה

איך תמיד אתה נופל על הבחורות שלא שוות אפילו יריקה שלך? איך תמיד זה קורה לכולנו? ואיך לעזאזל נמנעים מליפול? לוקחים את הכל בפרופורציה, אז נפלת על כלבה חפיף, ממשיכים הלאה, יש מספיק אנשים שמתים עליך ויסכימו איתי שלא תהייה לך שום בעיה למצוא מישהי אחרת. לרוב זה גם בא בדיוק כשאתה לא מצפה לזה. אל תשב בבית ותחכה שהיא תיפול עליך משמיים (ובדיוק תחכה גם הידיים בשביל הא.... ) תצא, תבלה, תחייה, תתרכז באנשים שכן אוהבים אותך וכן כייף לך איתם, הבחורה כבר תגיע. אל תדאג לזה... לאון פאק סייק!

dod_basim

New member
מסכים עם שני החובבים שכתבו לפניי

מעניין אה? לכל אחד יש את הזאת שהוא נשרט עליה, לא יאמן. באסים עוד יבואו ב"ה ימים טובים יותר, אמן! באסים2 מסיר את הקללה מתחתוני המזל..

white raven

New member
חובבים?!

יו-הב! הישמר לך פן אשלח בך חרון אפי (יש לי האפצ'ים ממש חזקים...) ימים טובים יבואו!!!

dod_basim

New member
לקח איזה כמעט יום להגיב לזה

וזו בכלל טעות כתיבה, הכוונה היא לחבובים.. איתכם הסליחה

Effoliation

New member
שמי דניאל ויש לי תשובה.

בקטע הראשון עוד הבנתי והזדהתי. תגיד לי, אתה מאוהב במישהי רק בגלל איך שהיא נראית? אם יורשה לי: WDF?!?!

SickBoy Danny

New member
לא מה פתאום

טוב אולי קצת כן....אבל שמע אני יכול להגיד שאני מתאהב בכל בחורה יפה אבל זה פשוט לא יהיה נכון..כי זה לא ככה...היופי שלה הוא בהחלט תוספת שרק מיפה את החבילה כולה. אני לא מתאהב סתם אבל כשאני מתאהב אני לפעמים הופך להיות קצת אובססיבי וקצת צומי כך שבגלל זה אני מאבד אותןאני חושב הרבה על לתת לבחורה שעליה מדובר בכל הצורות האפשריות שרק אני יכול לחשוב עליהן אבל כמובן מתחשב גם בעצות של אחרים וחוץ מזה אני בחיים לא ההולך על סטוצים . אני בחור של מישהי אחת ויחידה ...קרא לי נאיבי בגישה שלי אבל ככה אני ...אבל בתשובה לשאלתך כן יופי חיצוני חשוב לי מאוד וזה לא בגלל שאני שיטחי זה פשוט מצביע על מעלות אצל הבחורה שקשורות לטיפוח ושימור עצמי( האם ציינתי שהיא -משוייך לה גוף יפיפה בגלל שהיא מתאמנת) וחשוב לי הכושר אצל בחורה שהיא תהיה פיט אלי בגוף ובנפש וחוץ מזה אני כבר הרגשתי רגשות אל בנות שחלק מהאנשים יקראו להן יצורים ...אצלי זה האופי שמשנה

Effoliation

New member
כמה דברים.

א'-אני נקבה. ב'- האם אומר שבגלל שאני שמנה, או טיפה מלאה זה אומר שאני לא מטפחת את עצמי? אל מבינה אותך כל כך :\

למעלה