שמי לירז סגל

לירז95

New member
שמי לירז סגל

שמי לירז בת לילי נולדתי ב13.11.1995 והייתי רוצה לדעת מה הייתי בגלגול הקודם ואיך הייתי קשורה לחלי בת יעל ,עדן , בת אל ,יעל ואיתי רם

העין3

New member
גילגולים ללירז...

שלום לירז. לפני שאני משיב לך אני רוצה לדעת למה את שואלת על השמות הללו??? בגדול יש לך קשר לאחד השמות שציינת... לפי שמך,יום הלידה שלך ובמיוחד שנת ההלידה שלך את לא ממש בנויה עוד לעסוק בגילגולים שלך. שבוע טוב. ערן.

ח..מה זה חשוב

ואם תדעי שיעל ואיתי היו אחייך.. וחלי אמכם..זה ישנה משהו בהווה? את נשמה ותיקה והיית אנשים שהשפיעו וכן הכרת אותם..אם תאמרי למה את שואלת אענה ברצינות...

לירז95

New member
אוקיי, אז הינא הסיבה שלי

אני רוצה לדעת מי אני ,מאיפה הגעתי ,אני מאמינה בזה מאוד שהגלגולים שלי ולפחות משהו ממה שהם היו נמצא אצלי בהווה, ומכך שאדע עליהם אוכל לדעת יותר על עצמי כעט , אז באמת בבקשה תעזרו לי לדעת מי אני , והאנשים האלו ששאלתי עליהם הם אנשים שקרובים אליי כיום, והשם שלי הוא לירז סגל אפשר להגיד לירז בת לילי , אני נולדתי ב13.11.1995 ואשמח לדעת מה היו הגלגולים שלי , ואם אפשר לבצע גם איזהו שהוא תקשור עם סבתא שלי אינדה סגל שהיא בת קרולינה נולדה בתאריך 12.2.1928 ונפפטרה בתאריך 28.5.1997 בגיל 67 , סבתי נפטרה כשהייתי מאוד קטנה ובכל זאת היה לי קשר חזק איתה ואשמח אם תוכלו לשאול אותה אם יש לה משהו להגיד לי נכדתה לירז אז גם ממש אשמח

לירז חמודה

התשובות שאת מחפשת לא נמצאות אצל המלאכים ולא בתקשורים אלא אצלך בפנים, החיים, במיוחד בגיל 14 מאוד מבלבלים ולפעמים בילתי אפשריים וקשים מנשוא, אפשר לחיות אותם, רק אם מתייחסים אליהם בשביל מה שהם ובלי לחפש תשובות גדולות שיסברו את הכל בסוג של קסם על טבעי, אין קסמים, אין על טבעי ואין קיצורי דרך, יש את מה שיש ויש את החברים שיש, השאלה היא מה את עושה עם זה. כל הדברים הטובים שיש בך, הם שיתנו לך את התשובות לא מישהו שאומר שהוא מתקשר עם משהו או מישהו שאף אחד לא רואה ולא שומע.

לירז95

New member
תודה,אבל עדיין....

תקשיבי זה באמת נכון, אבל עדיין מאוד חשוב לי לדעת מה הגלגולים שלי מי אני ,טוב יותר נכון מה הייתי , ובגלל זה אני עדיין רוצה לדעת מה היו הגלגולים שלי כי חלק מהנשמה שלהם בתוכי ולפחות משהו ומאוד מעניין אותי וחשוב לי לדעת ,טוב וגם לדעת אם יש לסבתא שלי משהו להגיד לי, ואני גם לא יכולה שלא להגיד שגם מאוד מעניין אותי לדעת למה אני קשורה, ומה הייתי בעבר , תודה על התשובה הכנה אבל עדיין אני לא יכולה שלוותר על כך ועל כמה שאני רוצה לדעת זאת

melancholy man

New member
יותר חשוב לדעת מי את עכשיו לירז

הנשמה שלך, היא שלך, והיא מורכבת ממה שאת מרגישה וחושבת ואולי מעוד דברים, מי יודע, אבל באמת יותר חשוב לדעת מה את רוצה, מה חשוב לך ומה את אוהבת עכשיו, כל אלו, לא קשורים למה שהיית או לא היית בעבר, ואם תגלי שבעברך היית מכונאית רכב בצ'כיה, זה ישנה משהו? ובקשר לסבתא, מן הסתם יגידו לך כאן (אם יגידו) שהיא אוהבת אותך ורוצה שיהיה לך ושתהני מהחיים שלך, לא צריך תקשור בשביל זה, את לא יודעת את זה בעצמך?

לירז95

New member
אוקיי, סבבה אבל עדיין

אוקיי נכון אתה אומר דברים נכונים , אבל עדייו זה מאוד מסקרן אותי ומעניין אותי לדעת מה היו הגלגולים שלי, ובטח מה שסבתא שלי הייתה רוצה להגיד לי ,תודה על תשומת לבך אבל בכל זאת עדיין אני רוצה לדעת הגלגולים שלי ואני מייחסת את זה למה שאני וגם זה יענה לי על הסקרנות והעניין בדבר

מתפענחים ...ומעלים קונפליקטים

השיעור המהותי שלך הוא בהווה מסכימה עם מה שאמרו לך כאן..אנשים שונים את צעירה מידי נחפזת מידי זה לא הזמן והמקום וזה לא משחק.

לירז95

New member
ללאונרדו האחת

לדעתי את טועה והגיל לא חייב ליהות באופן של שנים אלה גם נפשי, ואני חושבת שאני יכולה להתמודד עם מה היו הגלגולים שלי ,תקשיבי אני פשוט רוצה לדעת מה הייתי פעם והאמת זה לא הוגן שאת שופטת אותי לפי הגיל ,האמת אני רק אגיד לך תודה בכל מקרה למרות הכול...

אני לא שופטת איש

אך מתוך נסיון חיי ומחווית ההזכרות שלי לא אעשה זאת ברשת ומהשרוול לאיש...!

לירז95

New member
ללאונרדו האחת

את לא חייבת להגיד לי מה היו הגלגולים שלי ,אבל אל תגידי שאני קטנה מדי או משהו כזה, אבל אני לא מבינה מה קשור הניסיון בחיים שלך אליי, ומה זאת אומרת תעשי זאת מהשרוול ,פשוט שאלתי מה היו הגלגלים שלי כי זה משהו שמעניין אותי לדעת, ודרך אגב כנראה שכאן צריך להגיד שהגיל שלך הוא 40 לקבלת תשובות חחח טוב האמת שזה היה ברצינות, ושוב תודה בכל מקרה

OK...אז בואי נסכם בכך שאין בנינו הבנה

ומשום מה גישתך לא מעוררת בי כל רצון או חשק לנסות להגיע עימך לאחת כזו... שחזור גילגולים..תכתבי באינטרנט לכי למי שעושה זאת תשלמי כמה מאות שקלים ...כן בוגרת... לא בוגרת..ותהיי מאושרת...!

לירז95

New member
ללאונרדו האחת ואולי הדבר האחרון

תקשיבי אני באמת שלא מנסה לריב איתך ,להעליב אותך או מה שזה לא יהיה ,ובאמת שאני הבנתי את הסיבה שלך לכך שאת לא רוצה להגיד לי מה היו הגלגולים שלי,האמת קצת אכזב אותי שזה קשור לגיל שלי למרות שראיתי שעזרת למישהי בגילי,אבל באמת תודה בכל מקרה ,מצטערת אם הטרדתי אותך או משהו ברצוני לדעת מה הגלגולים שלי כי באמת הנושא די מרתק אותי אבל טוב כנראה שאני אמשיך לנסות בכל מקרה לדעת מה היו הגלגולים שלי,אז תודה שוב.... סבבה תיהני נ.ב :אני לא יודעת אם אני טועה או לא ,אבל אני חושבת שיש סיבה לכך שאת לא רוצה להגיד לי ואולי יש משהו שאת מעדיפה לא לספר לי,ואם אני צודקת אז אולי יש באמת סיבה לכך שאת מנסה להימנע מלשתף אותי ,טוב תודה שוב ודרך אגבב חחחח האמת שיש עוד פורומים כאלה והם בחינם שמספרים מה היו הגלגולים שלך ,אבל ראיתי שעזרת לאחרים ומשום מה עניין אותי מה תגידי לי ,אבל עוד פעם אין בעיה זאת החלטה שלך ..

למעלה