שמי עליזה ואני מכורה את האמת

עליזה 63

New member
שמי עליזה ואני מכורה את האמת

שמי עליזה ואני מכורה את האמת רק השבוע יצא לי להתחלק על זה בקבוצה שלא קבילתי בדיוק מה שרציתי וציפיתי בתחילת הדרך. אך החיים התגלגלו להם איך שהבורא רצה ולפעמים איך שהמחלה שלי רצתה. צפיתי להיות נשואה בבית שלי עם הילדים שלי והבעל שלי. אך היום אני יודעת שציפיות נועדו למיטה. לא ציפיתי שיגיד לי זה לא שלי ואחרי שיצא ששלו יגיד גנבת לי את הזרע. הרבה שנים התיבשיתי לדבר על זה כי חשבתי שעשיתי משהו לא בסדר. הרבה שנים הענשתי את עצמי וברחתי מהחלמה ומצעדים שבשבילי הן גולת הכותרת של התכנית בלי הצעדים אני חולה מאוד. לא ציפיתי שיהיה קשה לי לקבל דחיה ולעשות כל מה שצריך עם כל האובססיה על מנת להחזיר רק בשביל לא להרגיש את הדחיה . קשה לקבל דחיה ולהרגשי ואני בתור מכורה עוד יותר קשה לי להרגיש דברים. רק להיום אני לא משתמשת בסמים,אבל משתשמשת במחלה שלי שאלא הם הסמים שמביאים אותי תמיד לאבדן. הכחשה,ריכוז עצמי,בושה,תסכול,כעס,רגשי אשמה,אובססיה,רחמים עצמיים,כפיתיות ועוד כהנה וכהנה. איזה מזל שאני לומדת לקבל היום דברים בחיי ולהרשות לעצמי להרגיש מה שצריך. אז לדעתי אלא הן המתנות האמיתיות . לא מכונית אמריקאית חדשה,מיליון דולור בחשבון,בית בקיסריה,ו2.כלב אחד ילדים. איזה מתנה שאני יכולה לבוא לתכנית ולדבר חופשי על רגשותי ועל הפדיחות שלי מבלי לחשוב לרגע ששופטים אותי ,ואם כן אז זה שלהם . אז מתנה יום נקי מכל סוגי הסמין הן במחשבות ,רוחני,ופיזי. אוהבת אותכם ושבוע טוב פורום.

לזה קוראים מתנת הכנות

והאומץ לחשוף אותה.. אני אוהב את המתנה הזו זכיתי בה בעמל רב ועדיין יש לי עוד הרבה מה ללמוד בנושא הזה. אני מתפלל בין היתר לחיות כל יום בכנות פתיחות ונכונות אשרייך שזכית למתנה הזו עליזה אוהבים אותך

למעלה