קלייטון.ש
Well-known member
זהו לא מתבייש בזה יותר.
הלכנו הבוקר ביער ופתאום שני כלבים. כשמופיעים כלבים ביער בדרך כלל הבעלים נראה מיד אחריהם. הפעם שום דבר.
שני כלבים אמנם גדולים, אבל בבירור גם לעיניים הלא מקצועיות שלי לא מגזע תוקפני. בכל זאת נבהלתי. אפילו שלא הייתי לבד. זה חזק ממני.
צעקתי "של מי הכלבים!"
אין נפש חיה. מסתובבות חיות טרף בלהקות ביער ואף אחד לא לוקח אחריות.
הכלבים רצו אלינו. הפולניה גם לא בדיוק חובבת אבל היא לפחות לא מראה פחד.
התחככו בה, התחככו בי, הרגשתי שאני הולך להתעלף.
ואז איזו אשה מופיעה מעבר לעיקול וקוראת להם.
אני חושב שהדבקתי בזה את רחל התינוקת. היא פוחדת מכל חיה. גם מחתולים היא פוחדת. בוודאי מכלבים.
הולכים לטייל ביחד (אני נוסע במיוחד פעם בשבוע לקחת את רחל התינוקת לטייל קצת עם סבא), היא רואה חתול ממרחק 50 מטר, רצה אלי. מחבקת את הרגליים.
אני אומר לה "הוא לא עושה כלום" אבל לוקח אותה בידיים להגן עליה.
שומעים נביחות מרחוק, נצמדת אלי "אוי אוי כלב".
רחל התינוקת אומרת הרבה "אוי אוי", וזה גם מוכיח שהיא פולניה, וגם שהיא ממש פחדנית.
הלכנו הבוקר ביער ופתאום שני כלבים. כשמופיעים כלבים ביער בדרך כלל הבעלים נראה מיד אחריהם. הפעם שום דבר.
שני כלבים אמנם גדולים, אבל בבירור גם לעיניים הלא מקצועיות שלי לא מגזע תוקפני. בכל זאת נבהלתי. אפילו שלא הייתי לבד. זה חזק ממני.
צעקתי "של מי הכלבים!"
אין נפש חיה. מסתובבות חיות טרף בלהקות ביער ואף אחד לא לוקח אחריות.
הכלבים רצו אלינו. הפולניה גם לא בדיוק חובבת אבל היא לפחות לא מראה פחד.
התחככו בה, התחככו בי, הרגשתי שאני הולך להתעלף.
ואז איזו אשה מופיעה מעבר לעיקול וקוראת להם.
אני חושב שהדבקתי בזה את רחל התינוקת. היא פוחדת מכל חיה. גם מחתולים היא פוחדת. בוודאי מכלבים.
הולכים לטייל ביחד (אני נוסע במיוחד פעם בשבוע לקחת את רחל התינוקת לטייל קצת עם סבא), היא רואה חתול ממרחק 50 מטר, רצה אלי. מחבקת את הרגליים.
אני אומר לה "הוא לא עושה כלום" אבל לוקח אותה בידיים להגן עליה.
שומעים נביחות מרחוק, נצמדת אלי "אוי אוי כלב".
רחל התינוקת אומרת הרבה "אוי אוי", וזה גם מוכיח שהיא פולניה, וגם שהיא ממש פחדנית.