שמלה וטבעות- אחד משמח ואחד פחות

sariteran

New member
שמלה וטבעות- אחד משמח ואחד פחות

וכמו שאומרת הבדיחה - יש לי בשורה טובה ובשורה רעה, ממה להתחיל? מכיוון שאתן לא יכולות לענות ברגע זה, אני אתחיל בטובה, כי על הרעה יש לי הרבה יותר מה להגיד ולהתעצבן!!! הבשורה הטובה - הייתי היום בבוקר במדידה של השמלה, אצל התופרת (קניתי שמלת ערב מוכנה של גרשון ברם, וצריך אי אילו תיקונים...). אני חייבת לציין שממש התרגשתי! פתאום הכל נראה מאד ממשי ואמיתי. מה שהוסיף לשמחה, זה שהחצאית (מדובר בשני חלקים שנראים יחד ממש כמו שמלה), שהיתה טובה עלי עד לפני חצי שנה, פשוט נפלה ממני (ירדתי במשקל). בהחלט סיבה למסיבה. אבל... יש לנו בעיה רצינית בנושא הטבעות. עשינו טבעות אצל מעצבת אחת, נראה לי שמהידועות בתחום (בשלב זה אני לא אחשוף את שמה- אנחנו נותנים לה עוד צ´אנס אחרון, תיכף תבינו). הלכנו אליה בפעם הראשונה באפריל!!!! ועד עכשיו אין לנו טבעות. זה התחיל בסיבות מובנות (נשרפה לה החנות בדיזיגוף סנטר), אבל כבר חודשיים שהיא מבריזה לנו מפגישות, ודוחה אותנו בכל מיני תירוצים (פה היא טוענת ששברה רגל, שם היא טוענת שעברה תאונת דרכים) וכל העניין מאד לא אמין. קבענו איתה פגישה להיום אחה"צ בר"ג. אתמול היא התקשרה ואמרה שהיא נמצאת היום באיזור רחובות, ואפשר להיפגש אצלנו. קבענו שתתקשר ב-16:00, ערן יצא מהעבודה מוקדם וגם אני שיניתי תוכניות והיא פשוט לא הגיעה!! היא לא זמינה בפלאפון ולא מחזירה צלצולים להודעות. בסוף תפסנו אותה והיא אמרה שקבענו ליום ג´ ולא להיום - זה אחרי שהיא במפורש דיברה איתי בטלפון אתמול על "מחר"! בא לי לרצוח אותה!!! בקיצור, החתונה עוד חודש ושבוע ואנחנו מתחילים להלחץ. קבענו איתה סופית למחר וזה הצ´אנס האחרון שלה. אם היא לא באה, אנחנו מבטלים את הצ´ק ושוקלים אפילו לתבוע! ושתבינו, שילמנו המון המון כסף על הטבעות האלה - זו לא איזו חאפרית. אנחנו ממש המומים מהיחס ומהחוצפה. אני מבטיחה לעדכן לגבי התפתחויות, וסליחה שהלאיתי אתכם בהודעה כ"כ ארוכה, אבל הייתי צריכה להוציא את זה.... לילה טוב לכולם, שרית.

שרית, הגברת הכניסה הודעה ב"מתחתנים

ברשת" שהיא חזרה לעבודה בפול טיים. נסי את הפטנט שלי. בקשי ממישהו שיקבע פגישה חדשה כאילו רק עכשיו מזמינים ממנה משהו ושיגיד שראה בפרסומים שהחנות החדשה עובדת שוב. אוי תראי כמה מהר היא תגיע.. היום זה יום החולירות..מסתבר

sariteran

New member
אתי, זה לא הם...

...מי שהכניס הודעה באתר של "מתחתנים ברשת" זו החנות "בטבעת זו". אני מתכוונת למעצבת הנוספת ו"הנחשבת" שעבדה גם היא בסנטר, אבל למעלה. מכירה?

רגע. מחקתי הודעה של מחרחרת הרגע

שהתפתיתי לענות לה אבל ויתרתי על התגובה.......

Sharon_1

New member
היום זה יום הנאחס???

גם את, גם נועה, מה יהיה?? בקשר לשמלה-אחלה!!! איזה כיף!! גם אני רוצה. בקשר לטבעת-אולי תנסי לאיים קצת? או שתנסי בשיטה של אתי.

אתי@

New member
אל תוותרו לה, ובהזדמנות תספרו לה

על המעורבות שלכם בפורום הזה ובפירסומת הרעה שתעשו לה אם היא לא תתאפש על עצמה במיידי!!! תספרי לנו מה התקדם איתה??? ובקשר לשמלה - איזה כיף למדוד בגד ולראות שהוא נוזל מאיתנו??? השמלה שלך נשמעת מקסימה (תיארת לי אותה באוטו...) ואני בטוחה שתיראי בה נהדר!!!

את חולה.. איזה שמלה לא תנזול מעלייך

איזה? כל השמלות נוזלות עלייך י´חתיכת רבע עוף שכמותך..מתקלחת עם קיסמים באוזניים אוי איך אני מתפוצצת מקנאה שאת כזו רזה אוי או י אויי......

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אבל התכוונתי לשרית...

ומה ז´תומרת "מתקלחת עם קיסמים באוזניים"??? ואין מה לקנא בי - עדיף להיות שמנה ומאושרת או רזה ועצובה???

קיסמים באוזניים זה שאם תיפלי לחור

של האמבטיה יהיה משהו שיחזיק אותך לא להידחף פנימה... ואת לא עצובה. ואני מאמינה גדולה במשפט הבא: "עדיף למות רזה מלחיות רגע אחד כשמנה"..

אתי@

New member
את משוגעת... ../images/Emo25.gif

ואני מסכימה עם פילוסופית החיים שלך...

שירי71

New member
ביטול צ´ק זה דבר רציני צריך להזהר

אם מדובר במישהי מניאקית היא יכולה לתבוע אתכם על ביטול הצ´ק לכן עדיף להתייעץ עם מביני דבר (וזה לא אני) והם בטח יאמרו לכם שלפני שמבטלים צ´ק אולי כדאי להודיע על העניין במכתב רשום ולהעלות בו את הטענות והבקשות כי בבית משפט אין לכם הוכחות על כל התלאות לעומת מכתב רשום על הטענות ונסיון לגישור שמהווה כן משהו רשמי אבל שוב - אני לא מבינה בעניינים כאלה תתיעצו עם מומחים! ואגב העצה של אתי אלבכרי נראית לי מעולה לפני שמתחילים עם מכתבים רשמיים וביטולי צ´קים!!!!!

sariteran

New member
לצערנו כן

שילמנו לה מקדמה של 500 ש"ח שכבר נפדתה, אבל שאר הכסף הוא בצ´ק דחוי לאחרי החתונה.

שירי71

New member
אוח איזה באסה. מהר לפתור את זה אחרת

לשלוח מכתב ולהודיע על ביטול וכו´ אבל אז יתכן ולא תראו את הכסף... שוב - נסי ללכת איתה בטוב (שמישהו אחר יתקשר ויקבע פגישה לעצמו ואת תחכי שם עם אישך) ואז לברר מה קורה וכאלה. מה את אומרת?

sariteran

New member
אנחנו נותנים לה היום עוד צ´אנס

...אחרון בהחלט! היא התחייבה להגיע לפגישה היום בשעה 18:00. אם לא, אנחנו פשוט ניסע אליה הביתה בלי התראה מראש (וזה סיפור לא פשוט, כי היא גרה ליד נתניה). מה שאנחנו רוצים בשורה התחתונה, עוד לפני הנושא של הכסף, זה לדעת אם יש לנו טבעות או לא. אם לא, אנחנו צריכים לפנות למישהו אחר ולהתחיל את החיפוש מחדש - זה מאד מלחיץ כי החתונה בעוד 5 שבועות!!!

הילית*

New member
קודם כל אל לחץ...

אנחנו התחלנו להסתובב בענייני טבעות 4 שבועות לפני החתונה. יש מגוון גדול ויפה של טבעות בשוק ואם זמנך קצר הם יכולים גם להתאמץ ולעשות את זה מהר

הילית*

New member
אני בעד הרעיון של אלבכרי

אם תעבירי לי את מס´ הטלפון אני אפילו מוכנה לקבוע איתה במקומך...

למעלה