שמלה

oritpl

New member
שמלה

זה לא מאוחר מידי לעשות מדידה ראשונה חודש לפני החתונה?, ככה אמרו לי בחנות של השמלות

*שיר

New member
באופן כללי בחנויות נהנים להלחיץ

למרות שברור שאפשר לתפור שמלה גם ביומיים (ושמעתי הרבה סיפורים כאלה)... את עכשיו חודש לפני החתונה או שאת רוצה לחכות שיהיה חודש לפני ואז רק לעשות מדידה? לא הבנתי.

oritpl

New member
שמלה

אני חודשיים לפני ואמרו לי שרק חודש לפני צריך לבצע מדידה ראשונה, לי זה נראה מלחיץ קצת כי החגים ממשמשים ובאים.....

*שיר

New member
אני אמנם לא מהלחוצות אבל לא הייתי

דוחה סתם את המדידה הראשונה. ואם זה יהיה לגמרי לא בכיוון? חבל.

זה בדיוק מה שקורה אצלי.

החנות קבעה מדידה ראשונה לעשרים ושישה לאוגוסט, כשהחתונה בשלושים לספטמבר. כששאלתי אם זה מספיק זמן, אמרו לי שדי והותר, גם לחמש מדידות אם צריך...

oritpl

New member
שמלה

תודה על העידוד ונדמה לי שכבר דיברנו על כך שאנחנו מתחתנות באותו תאריך, לא?

אני חושבת שכן, בקשר לבר האקטיבי.

דרך אגב, החלטנו לא לקחת בר אקטיבי בסוף. גם כך גם האמנים מספק שייקים אלכוהוליים של פירות, מרגריטה לאורך כל הערב, אלכוהול תוצרת חוץ אנחנו מביאים לבר, ויש גם עגלת הקפצת טקילות, אז בשביל מה צריך?

oritpl

New member
את צודקת

כן יעל את באמת צודקת, אם יש את כל השאר, אז אין בשביל מה.

הילית*

New member
אני עשיתי מדידה ראשונה בדיוק

חודש לפני. המדידה השניה שלי שבועיים וחצי לפני. ממש לא מאוחר. זה בסדר.... כשחיפשתי שמלה חודשיים לפני אז חלק מהמקומות צחקו עלי ואמרו לי- מה, עכשיו באים. גם לאמא שלי בחיפושיה אחר שמלה אמרו אותו דבר... ובסוף אני סגרתי חודשיים לפני עם מישהו שצחק על מה שאחרים אומרים ואמא שלי סגרה רק אתמול, שלושה שבועות לפני, כאשר היא עוד צריכה לבוא למדידות. אל תשימי לב למה שאומרים לך.

למעלה