שמלות מתוקות ולא 'כמו מהשוק' ובזול

גאוי 7

New member
שמלות מתוקות ולא 'כמו מהשוק' ובזול

היי , מכירות את זה שבקינג ג'ורג' יש את מצודת זאב ? בנין ישן של 14 קומות של הליכוד , מספר 38 ,די קרוב לדיז' סנטר , 6 בתים על יד הולכים קצת לכיוון שוק הכרמל, יש חנות מטריפה, הם מביאים שמלות שנתפרו בתאילנד אבל עם שיק אירופי בכלל לא כמו מהשוק , אני התחדשתי לי עם שמלה מטריפה ב 59.90 ש"ח, ( 2 ב 100 ואפשר להתמקח קצת .. ) כזו בתורכיז עם דוגמאות נקודתיות כאלה כמו מים ועוד משחקי צבעים . את אותם הדברים ראיתי בחנויות בקניון עם מעצבים במחירים ... שלא נדע ...אפילו בשוק רמלוד הן עולות 100 , יש להם אולי מליון דוגמאות לשמלות כאלה , גם בצבעים אחידים , שפשוט מונחות יפה ונשי על הגוף , ובלי חיסכון בבבד, והבד כזה איכותי ... והקריטריון : קניתי שם ביום שישי כבר קיצית, והיתה התנפלות , את השמלה שלי ' קילפתי ' מהבובה שעמדה בפתח ...

גאוי 7

New member
בדקתי , הכתובת : קינג ג'ורג' 30

rd מעצבים , לא רק שאני לא קשורה לחנות אלא כלקוחה, הסיפור של איך הגעתי בכלל ... היה עומס בעבודה בימי עבודה מ פ ר כ י ם , בסוף הלכתי ופיציתי את עצמי עם השמלה הזו אחרי שהסתכלתי עליה כמה ימים קודם וחשקתי בה בחלון הראווה ..

גאוי 7

New member
אנימתה מסקרנות לדעת מה תכתבו על המקום הזה ...

היו שם מלא בנות גילאי 20+ ועד ---->> 40 + , גם טוניקות ארוכות קצרות הכל שמח גזור נכון ,

לאיזה גילאים יש שם ?

לנוער יש ? (בנות) וזה איכותי או שאחרי הכביסה הבד נהרס ? ואפשר תמונה ?

גאוי 7

New member
כן , זה מה שמופיע בתמונה בצד השמאלי ..

גילאים : לנשים " בלי גיל " , אני בת 40+ וזה יושב עליי לא סמרטוטי, הכותנה מאד איכותית , חלק מעטפה חלק לא . נכון יש מלא ג'נקיו ברחוב אבל זו דווקא פינה של זוג מעצבים מוכשרים :) לדעתי . אני מתכוונת ללכת עוד שבועיים פשוט החנות מלאה בסחורה שכבר ראיתי .

ספונית

New member
בירור

רגע זה בקינג גורג 30 או כל התיאור של המפה שנתת אחרי זה....כי זה לא ככ מובן לי איפה זה בדיוק...

למעלה