שמלת כלה

Blue Rose

New member
שמלת כלה

שלום לכל באי ותושבי (באות ותושבות) הפורום היעיל הזה, שאני נתקלת בו לראשונה- וטוב שכך! כמו שראיתן בנושא- אני מחפשת מידע/עצות/תופרות/חנות/כל דבר שיכול לעזור לי בבחירת שמלת הכלה וב"הפקתה". חיפשתי גם בנט וגם בקטלוגים ופשוט קשה לדמיין את השמלות על גופי (מידה 6 של המידות הגדולות) וכמו כן, אין לי יכולת הערכה למידות הארופאיות או האמריקאיות שלי, ואין לי מושג קלוש איך לקבל אותה. את הסיפור הבנתן- עכשיו לתמונה המצורפת- מה דעתכן על השמלה? האם היא תתאים לאשה במידותיי הלא צנועות? כמו בכל בקשת עזרה החתימה המתבקשת: תודה מראש ומקרב לב, רוזי.

הטיZרית

New member
אחותיייייייייייייי........

מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך בקטע של השמלות......... אבל השמלה הזו אכן תהלום אותך.......אני מקווה שבאמת תמצאי משהו כזה במידה..... בכל מקרה....... אני בטוחה שתהיי הכלה הכי יפה בעולם......{לפחות בשבילי}..... אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד......... הקרציה הקטנה.......

TwoFrogs

New member
קשה לענות...

קודם כל המון
ו-
לקראת החתונה הצפוייה... אני חושבת שמאוד קשה לענות על השאלה ששאלת מבלי לראות אותך ואת הפרופורציות שלך. לפי מיטב ידיעתי (אין לי עדיין נסיון בתחום אז נא לקחת בערבון מוגבל) לרוב ממליצים לכלות מלאות לקחת שמלות בגזרת "פרינסס", אז אולי כדאי לך לנסות לחשוב בכיוון הזה (שוב, תלוי במבנה הגוף שלך, בפרופורציות). ניסית להסתכל בפורום חתונות? יש שם המון תמונות של הבנות בשמלות שלהן, ואולי תוכלי למצוא שם רעיונות. הייתי ממליצה גם לשאול את אותה השאלה שם. יש להן המון נסיון עם מעצבים וכאלה. בכל מקרה... המון המון בהצלחה!!!

DREAM111

New member
היי רוזי ברוכה הבאה ו../images/Emo49.gif

אני חושבת שכל אחת יושבת עליה שמלה בצורה אחרת. אני לדוגמא יודעת שלי אישית מתאימה שימלה שהיא נשפכת בקו ישר כי אז היא מוסיפה לי לגובה (שגם כך קיים) ושומרת על הפרופרציה. אני ראיתי מישהי שכתבה באחד מהקטלוגים של חתונות לגלית לוי כמדומני תודה על שמלה שהיתה בעיני יפיפיה עליה. היא עשתה לה שימלה שכללה בכל החלק העליון מספר רב של תומכים במחוך שיצר לה מותן צר והשמלה היתה מדהימה. כדאי לך לטייל בחניות ובסלונים ולבדוק ולשמוע המלצות כמו כן אני אתן לך קישור לאתר של שמלות כלה שמתעסקים גם עם מידות גדולות. הכי חשוב תהני מהיום שלך ותהיי בטוחה שאת תהיי כלה מקסימה. המון

DREAM111

New member
רוזי כמו שאמרתי

אצרף קישורים לאתרים שמתעסקים גם בשמלות כלה במידות גדולות. צרפתי לך בסוף קישור של אינדקס של אתרים כדאי לדפדף בהם ולראות מי מתעסק בשמלות גם במידות גדולות.

DREAM111

New member
רוזי יקרה

אני שולחת לך קישור לכל מיני אתרי כלות שבי לך בשקט דפדפי למדי ומצאי את ההולם אותך. אשמח לשמוע איפה ואיזה שמלה בחרת בסוף. המון

אני חושבת ש...

קודם כל מגיע לך המון המון מזל טוב ודבר שני אני לא חושבת ששמלה כזו תתאים לך מהסיבה הפשוטה שההתרחבות שלה מתחילה מאוד נמוך באזורים שפחות מתאים להדגיש במידות גדולות. אני חושבת שהכי כדאי לך ללכת על משהו תומך (מוחץ ולא נוח אבל מעצב) בחלק העליון ולהדגיש את החזה. וכחלק תחתון על חלק מבד נשפך נוח ורופף. כך תוכלי ליצור אפקט של שמלת נסיכה מנופחת כזו ולטשטש את כל מה שדורש טישטוש. אני הייתי הולכת על משהו בקווים יותר זוויתיים לחלק העליון כי לקווים עגולים יש נטייה להשמין מאוד. מחשוף בהחלט יותר עמוק מזה שבתמונה. מחוך בחיתוך גבוה (לא כזה שהקצוות שלו יושבים על עצמות האגן אלא 10 ס"מ למעלה) יכול לעצב מתניים ולטשטש בטן. מחוכים אני ראיתי שמעצבים בהמון סלונים בהתאם למידות וחצאית גדולה ורחבה לא תהיה בעיה למצוא והיא תסתיר את התחת (כמו שכל הרזות עושות רק שאצלנו הריפוד הוא טבעי :))ותיתן לך מראה ארוך יותר לגובה ופחות לרוחב. וזהו...והייתי גם הולכת על משהו בסטייל רומנטי עם תוספות של ורדי שיפון ורודים קטקטנים כאלה בפינות אבל אני כבר גולשת לשמלה שתהיה לי כשאני אתחתן ביום מן הימים.... המון בהצלחה ואני בטוחה שתהיי הכלה הכי יפה בעולם.

Blue Rose

New member
תודה לכולכם- דיווחים יגיעו

ומחוך- אני לא רוצה... ואם אתן רוצות לתת עוד עצות צירפתי תמונה שלי... תסלחו לי , רציתי לשים סמיילי במקום הפנים אבל בתוכנה העלובה הזו לא הצלחתי. שוב הרבה הרבה תודה רוזי.

הטיZרית

New member
../images/Emo25.gifרוזה.......

אני יודעת שאני לא ממש עוזרת לך עם זה..... מה אני מבינה בשמלות?? ועוד בשמלות כלה......
נראה לי שאם אני אתחתן פעם זה יהיה באיזה חוף נודיסטים עם תחתוני חוטיני מתחרה בשביל הנימוס.....
אבל......... אם את רוצה...... אני מוכנה לטייל איתך עד שתמצאי את האחת....... שניינו יחד תחת
אחת..... כבר אמרתי לך שהקרציה הקטנה חולה עלייך??????... אה..?? אה?????????????.

Blue Rose

New member
OK- אז משימה לי אליך....

דבר ראשון... מה רע חוטיני מתחרה? הייתי חושבת על האופציה (אם לא היו אורחים בחתונה - ורבי). דבר שני תתחילי לטייל בנט ותשלחי לי תמונות של כלות גדולות ויפות (=טיול ביחד). דבר הכי חשוב ואחרון... מתה!!! משוגעת!!!! אוהבת!!!!!! אותך- עד השמיים והלאה!!! רוזי!

שריתית

New member
אם את מעוניינת

היי לך, שמי שרית כשהתחתנתי עיצבו לי שימלה ברשת עונות, השימלה מונחת אצלי בארון מיליון פעמים שרציתי להציע אותה להשכרה או מכירה. אם תרצי את מוזמנת ליצור איתי קשר באימייל: [email protected] השימלה כוללת את כל האביזרים הנילווים: מעין כפפות שמטשטשות את שהומן מהידיים והינומה. צרי איתי קשר ולא תתחרטי שרית

הל

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif

אני חושבת שעדיף שמלת כלה עם מחוך כך אני התחתנתי.זה מסתיר את כול השומן ונרא טוב

מזל טוב

אחותי הגדולה (תרתי משמע) התחתנה לפני 3 שנים כמעט ותפרו לה שמלה מקסימה , זה נראה כאילו זה מחוך וחצאית אבל זאת שמלה שלמה השמלה עדיין אצלי , חדשה לגמרי , אם תרצי אני אנסה לסרוק לך תמונה שלה... מזל טוב

DREAM111

New member
היי רוזי

בין הקישורים ששלחתי מצאת משהו שמצא חן בעיניך? באמת אני יודעת שרוב הנשים השמנות לוקחות שמלות עם מחוך כיוון שזה מחזיק את הכל ומחמיא יותר. גם אחותי היתה עם מחוך ושמלה משגעת. מה שכן מומלץ גם זה שמלה בקו אחד ישר אבל שוב מתחת איזה מחוך חגורה כזו שתחזיק את הכל יציב ויפה.

Blue Rose

New member
תודה שוב...

אני חושבת יותר על משהו בסגנון מה שנקרא חזיה מוארכת. אין לי מושג איפה למצוא אחת כזאת... וכמה דבר כזה יעלה במידות שלי (105 DDD) אשמח לעצתך/כן בנוגע לזה, כי אין הרבה חזיות בכלל במידה הזאת ב"שוק".

רינס

New member
קודם כל שיהיה לך המון מזל טוב

ולגבי השמלה , אולי זו הפרעה שלי אבל אני לא אוהבת לחשוף את הידיים שלי וגם כשהתחתנתי והייתי במידה 40 דאגתי לכסות אותן. אני זוכרת שראיתי פעם תמונה של כלה שמנה שגלית לוי תפרה לה והיא הצליחה להוריד לה ק"ג רבים (למראית עין כמובן) הבעיה עם גלית היא שהיא שוחטת במחירים שיהיה בהצלחה

למעלה