את רואה אבודים?... לא קשור אבל יש שם אחד.. עדידוש יכולה לספר לך=].. חלומי! ואני לא אגלה לך מה היה בסוף.. אבל בואי נגיד שבריאן הגיע לחתונה וצפה בטקס.. .אממ טוב תראי.......
כן סוייר ההורסססססססססססססססססססססססססססססססססססס וקוראים לו ג'ק הרופא החתיך, ג'ק תעשה לי החייאה! חח בנוגע לג'קו עשיתי קולאז' ג'קוש' שורטלס וזה לא עולה לי! לקחו לי שעות!!! תמונה הורססת במיוחד מעדידוש של ג'וש
שלושה חודשים זה הרבה הרבה יותר מדי זמן להעביר בלי הסידרה האהובה עליי! ופתאום נזכרתי שבימי הקומונה, לפני שג'קו חזר להופיע, העלינו השערות על מתי הוא יחזור, וכתבתי שעם קצת מזל זה לא ייקח יותר מכמה שייקח עד ש-Lost תוחזר... וזה לקח בסוף הרבה פחות...
טליטל לא ידעתי שגם את בעניין... טוב אני עם הזיכרון שלי אין סיכוי שהייתי זוכרת שכתבת זאת.. לא נורא... חח... איזה יופי! ובאמת לקחו לנו את ג'וש ליותר מידי זמנוש.... אה ונ.ב. זו גם הסדרה האהובה עלי!=]]] ועל כל המשפחה שלי... הפעם היחידה שאנחנו יושבים כולם ביחד מול הטלויזיה....
הלכה לים לכתוב שירים בגשם... אולי תמצא שם חמרות אחרות... J לשילטון ואני לאבדון... שיהיה לכן ערב נעים... אני חוזרת למחוזות הרצינות... מנסה לפחות... יכול להיות שאני אקפוץ לביקור בעיקר אם יש כל מיני Jאים shirtlessים...