שממיות מנומרות...

maorkn

New member
שממיות מנומרות...

היי אני מחפש מידע (מקום לקנות, מחיר) על שממיות מנומרות חוץ מזה אני צריך לברר משהו ואם מישהו יודע אני אשמח שיגיד לי המנומרת האחרונה שראיתי חיה בטרריום של מקלונים ועוד כל מיני פרוקי רגליים הבעלים שלה אמר לי שהיא אוכלת את הביצים והוולדות שלהם ורציתי לדעת אם זה תזונה מספקת ואם נוח לה במצב הזה? כי אם כן אני יכול לארגן תנאים דומים.... תודה

maorkn

New member
אגב

שכחתי לשאול... מישהו באזור ירושלים מכיר או מוכר צרצרים בעצמו אני צריך איזה 200 זוגות...

יש בחור בשם דניאל שגר בסביבות

ירושלים והוא מוכר צרצרים אבל אין ברשותי את מספר הטלפון שלו. אם אתה מעוניין להרבות צרצרים וככה זה נשמע אז תדע שאין לך צורך בזוגות, זכר אחד למספר נקבות יספיק בהחלט וקשקונים צרצרים לא נהוג לבדוק את מינם פשוט שמים קבוצה גדולה ביחד נותנים להם תנאים טובים לרביה ומחכים לביצים.

שלום מאור

התנאים שראית בתוך הטרריום עם המקלונים לא חיה הכי טוב. את הביצים היא לא אוכלת כי הן לא ניזונות מביצים ובטח לא כאלו של מקלונים שהן קשות כמו אבן. המקלונים בדרך כלל אוכלים מעט מאוד סוגים של צמחים עלי ורדים,עלי אלת הפיסטוק,אקליפטוס ופטל, ולכן שממית שתאכל רק מקלונים או בעיקר מקלונים תסבול מתזונה לקויה. שממיות צריכות לאכול זחלי קמח, צרצרים תיקנים ועוד פרוקי רגליים אפשר גם מקלונים. הטמ"פ בכלוב צריכה להיות 28-30 מעלות ורצוי לסדר נקודה או אזור חם שבו הטמ"פ תהיה גבוהה ב2-3 מעלות מטמ"פ הסביבה. בנוסף שממיות מנומרות צריכות תוספת של סידן ווטמינים בכל האכלה לשממיות צעירות ובכל האכלה שניה שלישית לשממיות בוגרות. אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

maorkn

New member
תודה...

ומה לגביי כלי מים ולחות באופן כללי? וחוץ מזה אתה מכיר מקום שבו אני יכול לקנות שממיות?

צריך שיהיה בטרריום כלי נמוך עם מים

הן ישתו ממנו. בנוגע ללחות אין להן צרכים מיוחדים (הן חיות מדבריות) כלי עם מים יספיק הלחות צריכה להיות בינונית ולא גבוהה כמו זאת של חיות טרופיות.

למעלה