שממיות מנומרות

omer hauser

New member
שממיות מנומרות

שלום לכולם אני כרגע נמצא בארצות הברית ויש פה רשת חנויות חיות ענקית שנקראת PETCO וכרגע הם מציעים למכירה שממיות מנומרות צעירות ב 20$ ליחידה ואני מעוניין להביא איתי לארץ ארבע חמש מהן רציתי לדעת מה החוקים לגבי הבאתן לארץ ? כבר עברתי כאן תדרוך מפורט על איך לגדל אותן ומה הצרכים שלהן אז כך שמתוכנן להן טיפול מסור אם יעלה בידי להביא אותן ארצה אז אם מישהו יכול להפנות אותי למקור שיספק לי הסבר לגבי מה כרוכה הבאתן של לטאות אלה אני אשמח מאוד אפילו אם תתנו לי מספר טלפון של מישהו בארץ שיכול לענות לי על השאלה הזו זה יהיה מצויין אז תודה רבה ומחכה לתשובה במהירות

אתה מוזמן לפנות לרשות הטבע והגנים

הם אחראים על הנושא. ועד כמה שאני יודע הם לא נוהגים לאשר להביא חיות בצורה כזאת. בכל מקרה כדאי שתדע שגם בארץ יש שממיות מנומרות למכירה ולפעמים אפילו במחירים כאלו.

Liron Samuels

New member
תשובה

תצטרך היתר יבוא בשביל להכניס אותם לארץ. תצטרך גם היתר יצוא בשביל להוציא אותם מארה"ב (או מישהו שם עם רשיון יצוא). חוץ מזה, זמן המתנה לאישור המשלוח יכול לקחת כחצי שנה (גם לבעלי רשיון יצוא). שממיות מנומרות לא כל כך יקרות בארץ. כל ההיתרים והמשלוח והכל יעלו לך הרבה יותר מההפרש בין מחיר השממיות בארה"ב למחירן פה בארץ. אם היה מדובר במופעים מיוחדים שאין בארץ הייתי מבין את הרצון לייבא את השממיות לארץ. בכל מקרה, זה לא משתלם ולא הגיוני לייבא שממיות מנומרות רגילות לארץ במחיר ובכמות שציינת. חוץ מזה, יש מקומות הרבה יותר טובים לקנות בהם מאשר פטקו...

omer hauser

New member
תודה על התשובות המהירות שאלה נוספת

מאילו חוות גידול טובות ניתן לרכוש בארץ??? כלומר בעלי מופעים מיוחדים ושוב Tודה

למעלה