שמן אבוקדו בעוגה?

נחוש2

New member
שמן אבוקדו בעוגה?

אפשרי לשים שמן אבוקדו בעוגה(שמרים לצורך העניין)?? אני אמורה להכין עוגה ופתאום ראיתי שאין שמן חמניות/ קנולה בבית ואין לי כח לנסוע שוב למכולת)):
 

נחוש2

New member
הסתדרתי מבחינת שמן, אבל..

אחרי שהכנתי את העוגות ושמתי אותן בתנור, שמתי לב ששכחתי לשים שמנת חמוצה!!
ואני כל הלישה לא מבינה למה הבצק יוצא לי יבש, ולא כמו לפני יומיים בערך שיצא נהדר..
העוגה נהרסה? היא תצא יבשה?
 

bali

New member
מנהל
תשובות -

שמן אבוקדו מאד דומיננטי בטעם, לא הייתי שמה ממנו בעוגות. הוא גם ירקרק וגם יתן עוגה בטעם אבוקדו.

אם שכחת לשים בבצק שמנת והרגשת שהוא יבש, כנראה שהעוגה גם תצא קצת יבשה. אפםשר להחזיר לה לחות ע"י הברשה שלה בסירום מחלב או מים וסוכר. רצוי לעשות את זה מייד כשהעוגות יוצאות מהתנור, אבל אפשר גם אח"כ אם הסירופ עצמו חם.
 
למעלה