שמן אקליפטוס לתינוקות...

shib

New member
שמן אקליפטוס לתינוקות...

שלום לכולם! קודם כל ברכות על פורום נפלא ומלא מידע.. ולשאלתי, שמעתי כח שמן אקליפסטוס רגיל יכול לגרום להרעלה לתינוקות ולכן מומלץ להשתמש באקליפטוס לימוני השאלה היא במה מתבטאת ההרעלה? עד איזה גיל לא כדאי להשתמש ברגיל? והאם זה נכון גם לגבי מבער - לא מגע ישיר. תודה רבה

bflygirl

New member
קישור -שמנים שמתאימים לתינוקות

בבקשה לא מומלץ בכל אופו להשתמש באקליפטוס לתינוקות גם לגבי מבער שמן האקליפטוס רעיל ביותר ואין לבלוע אותו- הוא דוחה חרקים מעולה בגלל הרעל שבו הוא אמנם אנטיספטי, אנטיפסמוטי, מכייח וממריץ אבל לא מומלץ לגילאים של תינוק על שמן האקליפטוס צבע: צלול מידת סמיכות: דליל תיאור ארומטי: בעל ארומה חזקה. ריח תרופתי קל, ועם זאת - רענן. שימושים אפשריים: יעיל נגד דלקת פרקים, ברונכיט, ליחה, פצעי קור, הצטננות, שיעול, חום, שפעת, מחזור דם לקוי וסינוסיטיס. מצוין לכל בעיות נשימה. קוטל חיידקים, וירוסים ופטריות. לעייפות כרונית, שיקום ואופטימיות. מתאים לשימוש בעור רגיש. אזהרה: רעיל אם נלקח דרך הפה

shib

New member
תודה.... אבל

האם האקליפטוס הלימוני הוא בעל אותם תכונות, אני משתשמשת בו בעיקר במבער לצינון... וזה מאוד יעיל, אך האם גם הלימוני יעיל באותה מידה? תודה

avorly

New member
shib ,

במקום אקליפטוס לימוני כדאי לעבור לשמן אורן. יותר עדין, ופחות חזק לתינוק.

shib

New member
תודה רבה!!!!

מהו שמן ניאולי והאם אפשר למצוא בכל חנות טבע?

שמן אתרי ניאולי....../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שמן אתרי ניאולי-niaouli עץ ממשפחת ההדסיים. השימוש בשמן יעיל לבעיות בדרכי הנשימה,סנוסיטיס, נזלת,התקררות,גודש באף,שפעת,צינון, ברונכיט,שיגרון,כויות,עקיצות,ופצעים. תכונותיו של השמן:משכך כאבים,קוטל חיידקים,פטריות ונגיפים. מאחה פצעים עמוקים ומזוהמים. מחטא חזק,ומעורר. השמן בטוח לשימוש לילדים.

shib

New member
האם שמן ניאולי מתאים לשימוש ישיר על

הגוף? תודה?

shib ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifשמן ניאולי .....

לא מתאים לשימוש ישירות על הגוף. אלא עם שמן מוליך. שמן אתרי לבנדר ושמן אתרי עץ התה האוסטרלי=טיטרי אלה 2 השמנים היחידים שאותם אפשר למרוח ישירות על העור. יום טוב.

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifשמן אתרי אורן.......

לא מתאים לשימוש לילדים מתחת לגיל 3 שנים. וגם השמן אתרי אקליפטוס לימוני לא מתאים לילדים מתחת לגיל 3 שנים. הייתי ממליצה על שמן הניאולי שהוא בטוח לטיפול בילדים.

ריטה1

New member
תופסת טרמפ על השאלה

קניתי בסופרפארם שמן אקליפטוס לימוני וכשהגעתי הביתה גיליתי שכתוב עליו לימונית, מה ההבדל ביניהם? נ.ב הילדה שלי בת שנה וחצי וזה מיועד לצינון תודה

ריטה1 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifאקליפטוס ......

לפני הכל . אקליפטוס לימוני לא מתאים לילדים עד גיל 3 שנים. והשימוש לילדים מעל גיל 3 שנים במינונים נמוכים. התכונות של שמן אקליפטוס לימוני הוא מרגיע,מחטא,קוטל-וירוסים, פטריות וחיידקים,דוחה וקוטל חיידקים וטפילים,יעיל לטיפול בקשקשים, טיהור-אוויר,וכאבי-פרקים. מומלץ להשתמש בשמן אתרי ניאולי ,להתקררות וצינון. שמן הניאולי משכך כאבים,קוטל חיידקים מאחה פצעים מזוהמים, טוב לגודש באף ובסמפונות,שפעת,צינון,שיעול,גרון-צרוד, וזיהום בדרכי-השתן. השמן מתאים לשימוש לילדים . בקשר לשמן לימונית,האם זה שמן אתרי לימון גראס=עשב לימון? או שמן אתרי ליים. ערב טוב לך. ותודה.

ריטה1

New member
טוב נתחיל בתודה על תגובה מפורטת

אבל אני בורה בכל הקטע הזה של השמנים לחלוטין. מה שיש לי זה שמן לימון של חבר' פיור אויל (סופר פארם). והילדה שלי בת שנה וחצי. מה זה שמן ניאולי? היכן רוכשים? האם קיים גם בסופרפארם? אני הולכת להחליף היום את השמן שקניתי, והייתי רוצה להחליף אותו במשהו טוב אחר. תודה

ריטה1../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifאת שמן אתרי ,,,,

ניאולי אפשר לרכוש בכל מקום שמוכרים בו שמנים אתריים או בבית טבע. על שמן הנאולי כתבתי אתמול ,זה מופיע בדף. יום טוב ותודה.

למעלה