שמן אתרי להקאות

שמן אתרי להקאות

שמן אתרי להקאות בלתי פוסקות לילדה בת שנתיים? מה מומלץ? האם שמן אקליפטוס ראדטה מומלץ לשימוש או הרחה לילדה בת שנתיים (ללא קשר להקאות)

0 אור 0

New member
בהקאות צריך לטפל

אני חושבת שהרחה של שמן אתרי אינה פתרון מספיק להקאות בלתי פוסקות. במידה ששללת נושאים דחופים ברפואה הרגילה, אז אני ממליצה ללכת לרפואה משלימה לטיפול רציני (אפשר גם בשמנים)

מסכימה עם אור,

ההקאות יכול להיות סימן חיידקי או ויראלי, ועל כן בלי קשר גם אם תרצי להתמך ברפואה המשלימה תאלצי לקחת את הילדה לרופא לבדיקה. לאחר הבדיקה אשמח אם תשובי אלינו, ואולי נוכל לייעץ בצורה יעילה יותר:) בהצלחה והחלמה מהירה לילדה.

הרופא אמר שכנראה זה מעצירות

הוא טוען שלאחר חוקן ההקאות ייפסקו. הבעל כרגע בסופרפארם לקנות לה את המצרכים. לא קיבלתי תשובה האם ניתן לתת לילדה בת שנתיים שמן אקליפטוס ראדטה להרחה או עיסוי

0 אור 0

New member
אפשר אבל אני לא בטוחה שרצוי

אם באמת הבעיה נובעת מעצירות, אז האקליפטוס לא אמור להקל - יש אנשים שריח אקליפטוס יכול להחמיר עבורם את ההרגשה הרעה. לגבי החוקן - אני מקווה שהרופא לא שלח אותכם לקנות ערכת חוקן ולבצע לבד לילדה???? גם אם צריך לבצע חוקן, יש דרכים לבצע אותו עם פחות כאבים ואי נוחות, ובכל מקרה צריך לדעת איך לעשות אותו נכון. כדאי לשלם לרופא פרטי שיבדוק אם האבחון נכון, והאם חוקן באמת הכרחי (ניסיתם קודם דברים קצת יותר עדינים?). ואם כן - לבצע באמצעות איש מקצוע - אחות, רופא, אולי אפילו בחדר מיון ובהשגחה .... מקוה שתתגברו במהרה על הבעיה הנוכחית, ואז אני ממליצה בחום להגיע ליעוץ ברפואה משלימה, על מנת שהארוע לא יחזור על עצמו. בינתיים להקלה על תחושת הבחילה: להריח לימון, לשתות לימונדה (מלימון אמיתי) אם יש לה באמת עצירות וכאבי בטן: לחמם מעט שמן זית לעסות את הבטן בעדינות רבה בתנועה מעגלית בכיוון העיכול (נדמה לי שזה כיוון השעון - אני תמיד מתבלבלת בלהסביר לאחרים כיוון מעגלי)

למעלה