שמן גזר

anula

New member
שמן גזר

הייתי אצל קוסמטיקאית טבעית והיא המליצה לי בתור מסיר איפור לעיניים להשתמש בשמן גזר... אני קצת ספקנית בעניין ולכן מתייעצת כאן. תודה מראש
 
מעולם לא שמעתי על כך...

שמן הגזר שאני מכירה הוא שמן אתרי ובא בבקבוק קטן ובהחלט אין לבוא איתו במגע עם העיניים. השמנים שאני ממליצה להשתמש להוריד איתם איפור הם שמן שקדים וזרעי ענבים.
 

LaSaponaria

New member
שמן גזר הוא שמן...

שמתקבל על ידי השריית גזר (שורש) בשמן נשא. הגזר מעביר לשמן הנשא בטה קרוטן (יש סטנדרט לכמות בטה קרוטן) וויטמין A. אני כבר שמעתי על שמן סויה כנשא, יתכן שיש גם אחרים.
 

LaSaponaria

New member
אני מכירה את השמנים מהצד של...

הסבונים, לא של הקוסמטיקה. אבל לפי דעתי אפשר לעשות את זה גם עם שמן שקדים (אולי זה קיים).
 

saritsh

New member
שמן גזר - צמחי ואתרי

שמן גזר צמחי מתאים להחיאת העור, אני מוסיפה אותו למוצרים שאני מכינה לפנים כולל לחויות וכו'. מתאים במיוחד לעור בלה ועיף. מכיל קרוטן. נותן חיות מזרז בניה של תאים ורקמות חדשות. מכיל בטא קרוטון, פרו ויטמין A, מסלק את התאים המתים מהעור, חומר ספוניני. מוסיפה ממנו מעט מאוד עד 3% ולא יותר, כי הפרו ויטמין A עלול להיות פוטוסנסטיבי מעל 3%. משאיר תחושה של חלקות, עידון, ונותן בוהק לעור. (על 10CC לשים 6 טיפות.) שמן אתרי גזר - שמופק מהזרעים מתאים בעיקר לטיפול בבעיות כבד. המוצר ש"אנולה" שאלה עליו הוא לא אף אחד מהם. הוא מוצר ששם השוק שלו הוא CARROT
 

saritsh

New member
בטעות לחצתי על "שלחי" לפני שסימתי

מוצר הזה ששמו CARROT הוא מוצר סופי, שאחד היצרנים בחר לקורא לו בשם הזה כי המרכיב העיקרי שלו הוא שמן צמחי גזר כמו שכתבתי לה . וזה מוצר שבאמת מיועד לנקות איפור. זה כל הסיפור.
 

saritsh

New member
שמן ארומתרפי גזר ולא אתרי,

סביר להניח שמה שהיא המליצה לך זה שמן ארומתרפי או מוצר ארומתרפי- ז"א תערובת שמנים צמחים. במקרה הזה גזר הוא העיקרי מבינהם. וההימור שלי הוא שהיא המליצה לך על שמן גזר של יצרן בשם ש. שאת שמו המלא אתן לך במסר כי אסור לציין כאן יצרנים בשמם המלא. זהו מוצר שמכיל גם שמן גזר והא אכן להסרת איפור, היצרן ש. בחר לתת למוצר הזה את השם CARROT. מוצר זה אינו מכיל שמן אתרי גזר בכלל, או כל שמן אתרי אחר, כי שמנים אתרים אסור לקרב לעניים בכל מקרה. מנסיון המוצר הזה אכן מסיר איפור טוב, צריל להשתמש על צמר גפן רטוב לשים רק טיפה אחת בלבד ולנקות את העפעפים. בדקי עם הקוסמטיקאית מה בדיוק מכיל המוצר שהיא המליצה לך עליו. אם היא לא יודעת אל תקני ממנה כלום. לדעתי,קוסמטיקאיות גם אם הן טבעיות ועל אחת כמה וכמה צריכות לדעת מה מכילים המוצרים שהן מוכרות.
 

anula

New member
שריתוש, תודה ושאלה

הבנתי לאיזה יצרן את מתכוונת. שמעתי שהוא אחד הטובים בארץ, אם לא הטוב ביותר. ובגלל שאת יודעת על מה מדובר אולי תוכלי גם לעזור לי במחיר של המוצר. הקוסמטיקאית הציעה לי לקנות בקבוקון של 10 מ"ל ב 35 ש"ח, האם זה נראה לך סביר? מן הסתם בחנות של היצרן זה נמכר בבקבוקים גדולים אך אני לא מטפלת במקצועי לכן בכל מקרה זה אבוד לי.איך אפשר לדעת שהשמן שהיא מציעה לי טרי? כי אין לי מושג מתי היא קנתה אותו וכמה זמן הוא עומד אצלה על המדף... ניתן לבדוק רק על סמך הריח? תודה
 
כמו שזה נשמע לי ,

את אכן מדברת על השמן האתרי ולא עם השמן הארומתרפיסטי שבא בתערובת. לכן אני מציעה לך לבדוק קודם במה מדובר, אם מדובר בשמן האתרי אסור בשום פנים ואופן לשים אותו על העיניים!!! כשהוא אינו מדולל הכוונה. לגבי המחיר , המחיר נשמע לי סביר מאד לשמן אתרי גזר.
 
למעלה