שמן דגים או אומגה 3

אמא120

New member
שמן דגים או אומגה 3

האם צריך להתייעץ עם תזונאי /רופא דיאטן לפני תחילת נתינה לילד? מדובר בילד PDD בן 3.5? האם יש לכם המלצות איזה סוג עדיף שמן דגים או כמוסות ומה המינונים (משקל 16.5 ק"ג) מאיזה יצרן? למי יש התנסות טובה עם העניין? ראיתי בטלויזיה בתדיון על החיסונים ששמן דגים "הבריא" ילד מאוטיזם - אני חברה חדשה בפורום ולא מכירה מספיק טוב את הסיפור של אלון- מה דעתכם ? האם יש עוד מקרים כאלו?

JacobSk

New member
מדובר על הילד שלי

לצערי הרב רוב הדברים שאמרתי בכתבה פשות חתחו .הילד שלי היה בפרוטוקול 3 שנים.הייתי אומר בפרוטוקול מלה עם דיאתה פרוטוקול רחב של טוספים. משה נחון "שטאות" שלי במינון של CLO והתקדמות הראשונה מזה של ילד שלי נטנו לי חומר למחשבה שילד נפגה מחיסון שלMMR כי CLO זה מקור טבי שלויטמין A וזאת הייתה טרופה מס1 נגד חצבת בזמנ לפני החיסונים.הייתה דרך ארוכה עם מגדוזות של ויטמין A זריקות MB12 גלוטטיון, הרדת רמת אלומיניום בגוף וגם שימוש בתחשיר הומיופתי נגד MMR.אז שורה תחתונה CLO בודד לא יכול לעזור ,חייבים להשתמש בפרוטוקול רחב. לגבי חברות שמאיצרות CLO טוב CARLSON NORDIC NATURALS

אמא120

New member
תודה שענית לי - מי ליווה אותכם בפרוטוקול

איזה רופא או דיאטנית ליוו אותו- אשמח לקבל המלצות אפילו במסר אישי. האם הילד עשה גם דיאטת גלוטן וקזאין - מאיזה גיל התחלתם איתו? האם הוא עדיין בדיאטה + תוספים, מה דעתך על בזיקות גליטטיון - זה לא כאב לילד - איך הילד התמודד? האם בתקופה של הדיאטה והטיפול הוא היה בבית או בגן? והכי חשוב מה מצבו היום? אני מקווה שהוא בריא ושמח

JacobSk

New member
לא היה לנו ליווי בשלבים של פרוטוקול היונו

בקשר עם דר גיבוני שלצערי עכשיו לא מטפל בפרוטוקול DAN אבל זאת הייתה פגישה אחד בלבד. אני עבדתי לבד. ויש לי עכשיו משפחות שמקבלות עיוץ שלי.הילד לא בדיאטה מ גיל חמש ,אוחל הכל,מקבל לא באופן כבוע פרוביוטיקה.בבדי שבזמן שהוא היה בדיאטה ו קיבל טוספים הוא היה ב גן בהתחלה תקשורתי ואחרכך בגן רגיל.

למעלה