שמן דגים - התלבטויות לגבי ההמשך...

bisty

New member
שמן דגים - התלבטויות לגבי ההמשך...

מתנצלת שאני לא כותבת בשירשור בנושא - הוא כבר לא קופץ... התחלנו לתת לבן קרלסון לפני חודש. בן שוקל 13 ק"ג. התחלנו מכפית מידה אחת(5 מ"ל) ועברנו לקצת פחות משתיים,את כל הכמות אני נותנת בבוקר עם יוגורט. בהתחלה נראה היה שיש שיפור קל בריכוז ומעט הברות חדשות. לא יודעת בוודאות אם לשייך את זה לשמן או לא. כמה ימים לפני שהתחלנו עברנו לבית חדש ועל פניו נראה היה שהוא מסתגל נפלא אבל יותר מאוחר התחלתי לשים לב לדברים,שהוא נורא נדבק ולא מוכן להשאר לבד עם אף אחד - לא חדש אבל החריף מאוד. אחותי ואמי היו אצלנו בביקור של חמישה ימים (אנחנו לא בארץ) ובמהלכו בן הפסיק את מעט ההברות שהיה משמיע ועבר לקולות ניג'וס בלבד. ביום או יומיים הראשונים הוא עוד עשה את זה כשהיה איתי לבד אבל אחרי זה גם זה הפסיק. הן נסעו לפני יומיים וזה לא חזר. פתאום הבנתי שהוא כבר תקופה מסויימת לא עושה זאת כלל מחוץ לבית. שאלתי גם בנרסרי שהוא הולך אליו פעמיים בשבוע ואמרו שהוא לא משמיע קולות בכלל,גם לא בקבוצת המשחק שאני הולכת איתו אליה - דבר שהיה עושה בעבר. אני לא יודעת אם יש קשר לשמן הדגים או לא. האם המינון שאני נותנת בסדר? להוריד? להגדיל? להפסיק? האם יתכן שהשמן השפיע עליו לרעה?

razgalili

New member
הי מיכל

בהחלט יתכן ששמן הדגים אשם בהתדרדרות. יותר סביר שהאשם בהתדרדרות הוא המעבר - מעבר לדירה חדשה בד"כ חושף את הילד להרבה כימיקלים, אדי צבע, חומרי נקוי וכו'. את יכולה לנסות להפסיק את השמן דגים ולראות אם יש שיפור. במקביל כדאי לאוורר טוב את החדר שבו הילד ישן, ולעשות אמבטיות עם מלח אפסום לעזור לילד בדטוקס.

למעלה