שמן דגים

שמן דגים

לבקשתה של לימור מהפורום ה"ראשי", אני מצרף שוב את מסמך השאלות והתשובות. כרגיל, משוב או בקשות למידע נוסף יתקבלו בברכה. עמית

Limor004

New member
תודה רבה עמית - מסמך מצויין! -

עזר לי מאוד. זה פשוט מקסים שניתן ללמוד כל כך מהפורום הזה והפורום הראשי שלנו ומהאנשים המקסימים שנוטלים חלק פעיל - אז שוב תודה על התשובה המהירה. לימור.

אמאלה ט

New member
שמן דגים - אנגלי

לאחר שנכשלנו עם השמן דגים של קרלסון. חברים שלנו מאנגליה המליצו לנו לנסות מוצר בשם EYE Q למבינים בדבר - רציתי לדעת האם המוצר הנ"ל עונה על הקרטריונים. או המלצות אחרות לאומגה 3 - ללא טעם של דגים.

תגובה

התכולה של המוצר היא: EPA :475 mg DHA :150 mg GLA : 54 mg לדברי גיא, ה- GLA מיותר ואף מזיק כי גם כך הילדים בעודף של אומגה 6, והיחס שהוא ממליץ בין EPA ל- DHA הוא 3:2, כאן זה בערך 3:1. המחיר גם גבוה - ילד שצריך 1000 מ"ג ליום (שזה לא הרבה. הבת שלי לוקחת 2600 מ"ג) יגמור חבילה שעולה כמאה ש"ח בשבועיים. גם תצטרכי לתת לו כמה שקיות של פודינג ביום מה שיכול לגרום לו לאבד את ההתלהבות... אם כבר פודינג אז יש גם מוצר בשם coromega. הוא נמכר באמזון ב- $32 ל- 90 שקיות ומכיל בערך אותה כמות לשקית (כחצי גרם אומגה 3), אינו מכיל אומגה 6 ויחס ה- EPA ל- DHA בו טוב יותר. בקיצור - הוא זול יותר ותכולתו טובה יותר. לא בדקתי תכולת ויטמינים ונקיון ממתכות כבדות. אין לי נסיון אישי עם המוצר.

למעלה