שמן הידרופילי

שמן הידרופילי

שלום לחברי הפורום שמנים הנכבד, אני מעוניינת בשמן הידרופילי על בסיס שמן שקדים, לניקוי הפנים מאיפור וליכלוך. אודה על תשובה היכן ניתן לקנות. ניסיתי בכמה בתי טבע ואין להם. העור שלי שמן באיזור ה-T, נוטה להברקה, עם מעט מאוד קופרוז ובלחיים יש נקבוביות פתוחות. אינני מעוניינת לייבש אותו, הוא זקוק ללחות. אני בת 47. בתודה רבה מראש,

שמן הידרופילי

לא נראה לי שתמצאי בבתי טבע שמן הידרופילי על בסיס שמן שקדים. מה שכן, את יכולה להשתמש בשמן השקדים לחוד, ולאחר מכן לשטוף את השמן עם מעט סבון, סהכ זה אותו הדבר בסופו של דבר. בהצלחה.

0 אור 0

New member
רכישת שמן הידרופילי

אני מאד ממליצה על השמן ההידרופילי, אכן עושה פלאות לעור. אני בדרך כלל קונה דרך הקוסמטיקאית שלי (מכיון שגם הבת שלי משתמשת אז אני כבר התחלתי לקנות בבקבוק הגדול). את יכולה למצוא אצל ספקים לקוסמטיקאיות, ואולי בבתי טבע שונים יש - ראיתי פעם או פעמיים בבית טבע, אבל ברוב השיטוטים שלי על פני המדפים בבתי מרקחת ובתי טבע לא נתקלתי במוצרים האלה.

המונשרי

New member
שמן הידרופילי

זהו שמן מינרלי שנועד לניקות את העור ( הוא דטרוגנט - מנתק את הליכלוך מהעור) יש להחליב אותו במים כדי ליצור הקצפה ולשטוף היטב במים היות והוא קומודוגני. ואילו שמן שקדים הנו שמן מהצומח והוא מהווה בד"כ שמן נושא לשמנים אתריים ( מטפטפים לתוכו טיפות מהם בהתאם לתוצאה שרוצים להשיג) ואחרכך מעסים איתו את העור. דרך אגב שמן הידרופילי ניתן חהשיג בסופר פארם / ד"ר פישר. בחנויות לקוסמטיקאיות מוכרים לקוסמטיקאיות בלבד.

0 אור 0

New member
אף פעם לא ראיתי בסופר פארם

דוקא אתמול הסתובבתי סתם ככה על מדפי הטיפוח ובחנתי את המוצרים - בדרך כלל אין לי סבלנות לעשות את זה בגלל המתקפות הטורדניות של הדיילות, אבל אתמול הצלחתי לעמוד בגבורה בהטרדות ולהסתכל על כל מה שיש על המדף, וממש לא נתקלתי בשמן הידרופילי. סתם בשביל הסקרנות אשמח לדעת איפה מצאת את זה. דרך אגב, קניתי פעם שמן הידרופילי מבוסס על שמן שקדים - לא זוכרת של איזו חברה הוא היה.

המונשרי

New member
קניתי בקריון שבקרית ביאליק

בחנות הסופר פארם /ד"ר פישר. היה מבצע קנה אחד קבל שני חינם. ( המוצר עלה בסביבות 70 ש"ח) בקבוק אחד מכיל 180 מ"ל.

בעניין השמן ההידרופילי

קודם כל תודה רבה על התגובות
שנית, נמסר לי על ידי קוסמטיקאית שזה נקרא חומר הידרופילי על בסיס מים ולא שמן. היא לא שמעה על שמן הידרופילי על בסיס שמן שקדים. היא לא ידעה לומר לי איזה חומר כימי זה מכיל ושעדיף לנקות בו עור יבש. הומלץ לי לנקות עור שמן על ידי סלק סוכר. האם יש למישהו מושג מהו סלק סוכר לניקוי עור הפנים השמן? בתודה ובברכת יום נפלא.

0 אור 0

New member
אני לא מכירה את הקוסמטיקאית שלך

אבל כנראה היא לא ממש מכירה את המוצר: 1. שמן הידרופילי הוא תמיד על בסיס שמן (או שמן מינרלי או שמן שקדים), העניין הוא שהוא מתחלב במגע עם מים (הידרופילי = אוהב מים) 2. המוצר הזה מתאים גם לבעלות עור יבש, וגם לבעלות עור רגיש במיוחד, אבל במקור המציאו אותו כדי לסייע לאזן את רמת השומן בעור שומני נוטה לאקנה. לי יש עור שמן וכל החיים סבלתי מכל הצרות: גם שמן, גם מלא פצעים, גם רגיש לחצי מהחומרים הקוסמטיים, גם אטום וחסר חיים מכל החומרים שהשתמשתי בהם לייבש את הפצעים. תמיד היתה לי בעיה עם הניקוי, כי סבון לא טוב לעור, אבל מצד שני לא סבלתי את כל הטררם של חלב פנים ומי פנים . היום שבו התחלתי להשתמש בשמן הידרופילי, היה יום גדול שעשה שינוי עצום במצב העור שלי. אני משתמשת כבר שנים ומאד מבסוטה. לפעמים, כשאני מרגישה בצורך בגיוון, או יבוש חזק יותר אני משתמשת במשהו אחר - אבל זה הבסיס. לבנות שלי גם נתתי את השמן, ואין להם בעית פצעים כמו שהיתה לי בגילן. ועל סלק סוכר לא שמעתי ...

סבון סלק סוכר

זהו סבון נוזלי, חום, שעשוי מ...נכון- סלק סוכר. אני לא יודע לספר לך הרבה על זה, אבל זה טבעי, מקציף מעולה, ואין לו ריח חזק או ספציפי. אני שולח לך במסר לגבי חנות של מכללה בדרום ת"א ששמעתי ששם אפשר לרכוש סלק סוכר,קצת דליל, אמנם, יותר ממקומות אחרים, אבל זה המקור היחיד שאני מכיר כרגע. בכל אופן, שמן מינרלי שעלה בדיון, אם לכך הייתה הכוונה, הוא בעצם שמן תינוקות, והוא אינו מומלץ לשימוש, משום שהמקור שלו הוא נפט. מעבר להיותו רחוק מלהיות בריא או טבעי, הוא גם בעייתי בשימוש עם שמנים ארומתיים. מקווה שעזרתי במשהו...

נורקס

New member
סלק סוכר הוא מה שנקרא סבון מתוק

הוא מיצוי של סלק סוכר. הוא מיימי וצבעו חום. הוא גורם להקצפה מועטה ומאד מתאים לניקוי של עור שמן. פשוט מסבנים איתו את הפנים.

nwperson

New member
...

מצטערת אם אני מתערבת בפורום ש"לא שלי", אבל אני חושבת שכן ראיתי על המדפים בסופר פארם שמן הידרופילי, של חברת גרנייה.

למעלה